star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

61,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 55m²


Ár:

61 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Lift
nincs

Az ingatlanról:

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a II. kerületben található. Szépilona patinás városrész, jól megközelíthető, de ugyanakkor nyugodt, zöldövezeti környék, kitűnő infrastruktúrával. Gépkocsival és tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthetjük Budakeszi bevásárló-, szórakozási-, és kirándulási lehetőségeit, de helyben maradva sem maradunk választék nélkül a Budagyöngye Bevásárló központnak, illetve a környező lehetőségeknek köszönhetően. A tömegközlekedést használókat több buszjárat, illetve villamos is segíti: mind a Széll Kálmán tér, mind a Móricz Zs. körtér, de akár Óbuda központja irányába is, továbbá az éjszakai járat segítségével a Belvároson át Budapest aglomerációjából is egyenesen hazatérhetünk. Gyalog távon belül találhatunk óvodát, iskolákat, gimnáziumot, lovardát, vendéglőt vagy kávézót, templomot, benzinkutat és sok már üzletet is. Rövidebb utazással továbbá elérhető a Vasas Sportcentrum lehetőségei, a Szent János kórház, a Városmajor és szabadtéri színpad is.
TÁRSASHÁZ JELLEMZŐI:
A társasház több mint egy hektáros területen épült a Szépilona Kocsiszín, így a BSZKRT munkásai részére. Mostani formáját több átalakítás után nyerte el a múlt század első éveiben. Téglaépítésű, sátortetős épületek jellemzik, szám szerint öt lakóház, melyek 1-2-3 emeletesek. A házak közötti terület ma már inkább csak füves, korábban a lakásokhoz tartozó kiskertek kaptak itt helyet. A házak karbantartása, felújítása szükség és forrás szerint készül. A házakban többnyire szoba-konyhás lakások voltak, épületenként 4-4 nagyobb lakással. A munkáscsaládok részére szintenként egy közös fürdő és két-két lakásonként egy-egy közös WC épült. Ezeket a korábban közös használatú helyiségeket mára szinte kivétel nélkül megvásárolták és hozzáépítették a mellettük lévő lakásokhoz, így komfortosítva azokat.
LAKÁS JELLEMZŐI:
Az eladó lakás egy kétemeletes épület első emeletén található. Ez a lakás is bővítésre került a mellette volt közös helyiséggel. A lakásban kb. 15 éve kerültek cserére a hidegburkolatok, akkor került kialakításra a mostani fűtésrendszer.
A lakás bejárati ajtaján belépve az előtér fogad minket, amely jól használható helyiség. Innen nyílik rögtön balra a külön WC, amely a közös helyiségekből került a lakáshoz csatolásra, míg jobbra a konyha használatát segítő kamra került kialakításra. Az előtérből beléphetünk a konyhába, amely akár étkezésre is alkalmas. A fürdő is innen megközelíthető. A konyha után a nagyobb szobába, abból a kisebbe érkezünk.
Az ingatlan tökéletes választás lehet kisebb családnak, pároknak vagy befektetésnek egyaránt. Hangulatos, világos és akár azonnal birtokba vehető, jelenleg nem lakott.
LAKÁS MÉRETEI:
A lakás alapterülete 55nm. A szobák 21,6nm és 18,8nm, a konyha-étkező 6,3nm nagyságú.
Belmagasság: 3,1m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A fűtést és a meleg vizet kombi cirkókazán biztosítja. Vízóra is beszerelésre került, így minden közmű egyedileg mért.
KÖLTSÉGEK:
Közös költség 24.750,- forint. A fűtés költsége igény szerint alakul.
TÁROLÓ:
A lakáshoz a ház alsó szintjén található saját, zárható, ~3nm nagyságú tároló tartozik.
PARKOLÁS:
A parkolásra a ház körüli közterületeken van ingyenes lehetőség.
Vételára: 61,5 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson budai ingatlanjaink közül!


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6686578


+36 70

Ingatlannet kód: NET6686578


Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerületi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². A téglalakás ára 61,5 millió Ft, négyzetméter ára 1 118 182 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 28%-kal alacsonyabb. Az ingatlant dr. Hannig Éva referens a dr. Hannig Éva irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6686578. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.