star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Pesthidegkút-Ófalu

  • 55 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

93,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Pesthidegkút-Ófalu

  • 55 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, II. kerület, Pesthidegkút-Ófalu

  • 55m²


Ár:

93 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2008
Emelet
földszint
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

A II. kerületi Pesthidegkút-ófalu részén, csendes, kertvárosi környezetben, mellékutcában eladó egy jó állapotú 55 nm-es, 3 szobás, kertkapcsolatos, dupla teraszos lakás.

Az épület 2008-ban épült 3 szintes, mindössze négy lakásos, rendezett társasház földszintjén található.
Amerikai konyhás nappaliból és két hálószobából, valamint egy kádas fürdőszobából és előszobából áll és két 10 m2 feletti terasza is van, keleti, illetve nyugati fekvéssel. Mindhárom szobában van beépített szekrény. 

A konyha villanyfőzőlappal és villanysütővel felszerelt.
A lakás a kertből közvetlenül nyílik! A hálószobák a hátsó teraszra illetve a saját kertrészre nyílnak (72,68 nm). A lakás nyílászárói fából készültek és redőnyösek. A fűtést és a melegvizet gáz-cirkó biztosítja, egyedi méréssel. 
A lakáshoz tartozik egy privát parkolóhely, a kertrész mellett, illetve az utcán a ház előtt is meg lehet állni (ez a terület a ház közös tulajdona). A lakáshoz tartozik egy kb. 5 nm-es, zárható privát tároló is.


Pár perc sétával elérhető egy hangulatos horgásztó (Kacsás-tó), aminek közvetlen környezetében igényes szabadidőpark került kialakításra.

Közelben a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, valamint a Pesthidegkúti Waldorf Iskola.

Az ingatlan irányára 93,9 millió Ft.

Bármi kérdése lenne vagy megtekintené, hívjon bizalommal!


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Pesthidegkút-Ófalu


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6720109


+36 20

Ingatlannet kód: NET6720109


Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerület, pesthidegkút-Ófalui téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: az építés éve 2008, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 93,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 707 273 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Zima Imre hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6720109. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület, Pesthidegkút-Ófalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.