star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Felhévíz

  • 66 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

82,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Felhévíz 1. kép

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Felhévíz

  • 66 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, II. kerület, Felhévíz

  • 66m²


Ár:

82 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
24,15 ezer Ft
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs
Bútorozott
Megegyezés szerint
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Udvari
Belmagasság
3m felett

Az ingatlanról:

Tulajdonostól eladó jelenleg is lakott teljeskörűen felújított, csendes, 2 szobás lakás kiváló közlekedési lehetőségekkel!Ez az 2021-ben felújított, két külön nyíló szobás lakás a Margit sziget közvetlen közelében! A külön bejáratú konyha és a fürdőszoba WC-vel kényelmes megoldásokat kínálnak. A felújítás során korszerűsítették az összes vezetéket és modernizálták a lakás technológiáját: a fények telefonról vezérelhetők, állítható fényerővel és melegséggel.A lakás közös udvarra néz, így rendkívül csendes, ideális azok számára, akik nyugalomra vágynak a belvárosban. A közlekedés elsőrangú, hiszen a 4-6-os mellett 2-es metró, további villamosok és buszmegállók vannak a környéken. További kényelmet nyújt a lakáshoz pinceszinten tartozó tároló, ahol bőséges hely áll rendelkezésre.Lakhatás mellett a lakás kiválóan alkalmas könyvelői vagy ügyvédi irodának, illetve orvosi rendelőként, szépségszalonként is funkcionálhat, köszönhetően praktikus elrendezésének és központi elhelyezkedésének.Ideális választás pároknak, kis családoknak vagy befektetőknek, akik egy modern, felújított lakásra vágynak a belváros szívében, akár otthonként, akár üzleti célra.Adás-vétel preferáltan januárban, de akár azonnal is költözhető!Ingatlanközvetítők ne keressenek!


Elhelyezkedés

1027, Budapest, II. kerület, Felhévíz, Lipthay utca 7


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6717125


+36 30

Ingatlannet kód: 6717125


Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerület, felhévízi (Lipthay utca 7) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 66 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 82,5 millió Ft, négyzetméter ára 1 250 000 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 20%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Cseh Tamás hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6717125. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület, Felhévíz ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.