star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, I. kerület

  • 72 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

124,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, I. kerület

  • 72 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, I. kerület

  • 72m²


Ár:

124 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

HA SZERETNÉ A BUDAI VÁR ÓDON HANGULATÁT ÉLVEZNI ÉS A TÖRTÉNELMI VÁROSRÉSZ SZÉPSÉGEIBEN GYÖNYÖRKÖDNi, VAGY BUDAPEST CSODÁLATOS PANORÁMÁJÁT ÉLVEZNI, AKKOR EZ A LAKÁS ÖNRE VÁR!!

Budapest legfrekventáltabb részén, az I.kerületben közvetlenül a Budai Vár alatt a Váralja utcában, eladásra kínálunk egy frissen és teljeskörűen felújított, ablakaiból a Budai Várra néző nagypolgári lakást.

FŐBB JELLEMZŐI:

- kivételes, különleges lokáció
- csendes, jó levegőjű környezet
- kívül belül szép állapotú polgári társasház
- rendezett, igényes lakóközösség
-liftes
- frissen felújított( még senki sem lakott benne)
- teljeskörűen felújított ( villamos és víz vezetékek cseréje, új cirkó fűtés rendszer kiépítése, új Kádas fürdő és gépesített konyha bútor beépítése, eredeti szalag parketta rekonstrukciója
- 2. emeleti
- 72 m2
- 2 nagy szoba + hall ( a fürdőbe és a hallba új fényátvezető ablakok kerültek beépítésre, így ezek a helyiségek is, természetes fényt kapnak)
- tágas nagy terek
- nagy belmagasság (3.6 m)
- napfényes
- ritkaságnak számító ház előtti parkoló

Az ingatlan tökéletes választás lehet lakáscélnak, befektetésnek egyaránt, valamint irodának, rendelőnek is nagyszerű lehetőség.

A lakás tehermentes, rugalmasan, akár hétvégén is megtekinthető.

Ha bármely kérdés felmerül, kérem keressen elérhetőségeimen. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 374226


Elhelyezkedés

Budapest, I. kerület, Váralja utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6713217


+36 30

Ingatlannet kód: NET6713217


Az általad megtekintett eladó Budapest, I. kerületi (Váralja utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 72 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 124,5 millió Ft, négyzetméter ára 1 729 167 Ft, ami a Budapest, I. kerületi átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant Katona Timea referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6713217. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, I. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.