star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Hegyeshalom

  • 63 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

53,31 millió Ft

Eladó lakás Hegyeshalom

  • 63 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Hegyeshalom

  • 63m²


Ár:

53 310 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2024
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Parkolás
udvarban
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Hivatkozási szám: 411
Az osztrák határ közelében megvételre kínálok egy földszinti 63,82m2-es társasházi téglalakást, 4,5 m2-es terasszal és 15,1 m2-es saját kert résszel. Felosztása: előtér, 2 szoba, wc, fürdőszoba, konyha-nappali, közlekedő, terasz, kert. A kivitelező sok éves tapasztalattal és referenciával rendelkezik, a kivitelezésnél a legkorszerűbb anyagok kerülnek beépítésre. A társasház tégla építésű, szigetelése az aljzattól a homlokzatig az előírásoknak megfelelően készül. Fűtéséről hőszivattyú gondoskodik, padlófűtés hőleadással, egyedi mérőórákkal felszerelve. Nyílászárói műanyag szerkezetűek 3 rétegű 6 kamrás (KÖMMERLING), kívül antracit, belül fehér színben. Külső oldalon 20 mm-es gránit könyöklőkkel, továbbá elektromos alumínium redőny kerül kiépítésre. Hűtéshez klíma előkészítés készül. A lakások közötti falak Silka hanggátló rendszerből készülnekAz árak emeltszintű szerkezetkész állapotra vonatkoznak. A lakások várható átadása 2025. II. negyedév. A kivitelező kulcsrakész befejezést is vállal felár ellenében! Garázs, parkoló és tároló felár ellenében vásárolható a lakásokhoz! A vételár tartalmazza a lakás emeltszintű fűtéskész állapotának árát, az 5%-os ÁFA-t, továbbá a közművek bekötési költségeit és a telekhányadot is! Garázs, parkoló és tároló felár ellenében vásárolható a lakásokhoz! Amennyiben az eladó ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon +36705743944 vagy írjon e-mailt az ildi.wsc@gmail.com címre. Irodánk díjmentes hitelügyintézésben is rendelkezésére áll.


Elhelyezkedés

Hegyeshalom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6708628


West Side Hitel és Ingatlaniroda

West Side Hitel és Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6708628

West Side Hitel és Ingatlaniroda

West Side Hitel és Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó hegyeshalomi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 63 m². További jellemzői: az építés éve 2024. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 53,31 millió Ft, négyzetméter ára 846 190 Ft, ami a hegyeshalomi átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Weisz Ildikó referens a West Side Hitel és Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6708628. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hegyeshalom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.