star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Hajmáskér

  • 64 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

24,1 millió Ft

Eladó lakás Hajmáskér

  • 64 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Hajmáskér

  • 64m²


Ár:

24 100 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

RITKA LEHETŐSÉG, HAJMÁSKÉREN A JÓKAI LAKÓTELEPEN KÍNÁLUNK ELADÁSRA 3 SZOBÁS, FÖLDSZINTI, JÓ ELRENDEZÉSŰ, GONDOZOTT KERTRE NÉZŐ LAKÁST. A TÁRSASHÁZ KARBANTARTOTT, TISZTA, CSENDES.A LAKÁS RÉSZBEN FELÚJÍTOTT, A VEZETÉKEK ÉS A BURKOLATOK EGY RÉSZE KERÜLT CSERÉRE. A NYÍLÁSZÁRÓK EREDETIEK, DE JÓ ÁLLAPOTÚAK, SZÚNYOGHÁLÓVAL ÉS REDŐNNYEL FELSZERELTEK.A LAKÁS HAVI KÖLTSÉGE 33.000,-FT, AMI TARTALMAZZA A HIDEG-MELEG VÍZ, FŰTÉS DÍJÁT, SZEMÉTSZÁLLÍTÁST ÉS KÖZÖS KÖLTSÉGET. AZ ÁRAM EGYEDI MÉRÉSSEL, FOGYASZTÁS ALAPJÁN KERÜL ELSZÁMOLÁSRA. FELÚJÍTÁSI ALAP: 1.800,-FT/HÓ.A LAKÁS MINDEN HELYISÉGE A KÉNYELMES, SZÉLES ELŐTÉRBŐL NYÍLIK, A FÜRDŐSZOBA KÁDAS, A WC KÜLÖN HELYISÉGBEN TALÁLHATÓ.SZOBÁK MÉRETE: 16 NM, 16NM, 11 NM.PARKOLNI KÉNYELMESEN, KÖZTERÜLETEN, INGYENESEN LEHETSÉGES.BUSZMEGÁLLÓ, BEVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG HELYBEN, ISKOLA, ÓVODA PÁR PERC SÉTA.HAJMÁSKÉR VESZPRÉMTŐL ÉS VÁRPALOTÁTÓL IS 10 PERC TÁVOLSÁG AUTÓVAL, DE A BUSZ ÉS VONATKÖZLEKEDÉS IS KIVÁLÓ.A VÁSÁRLÁSHOZ IRODÁNK INGYENES CSOK ÉS HITEL ÜGYINTÉZÉSI SZOLGÁLTATÁSSAL IS RENDELKEZÉSRE ÁLL.TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT ÉS A MEGTEKINTÉSSEL KAPCSOLATBAN SZÍVESEN ÁLLUNK RENDELKEZÉSRE.


Elhelyezkedés

Hajmáskér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6703609


LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


20 490 000 Ft

Hajmáskér

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 54m²

22 000 000 Ft

Hajmáskér

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 54m²

17 500 000 Ft

Hajmáskér

  • Szobák: 1
  • Alapterület: 32m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6703609

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó hajmáskéri panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 64 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel. A panellakás ára 24,1 millió Ft, négyzetméter ára 376 563 Ft, ami a hajmáskéri átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Valkó Ágnes referens a LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6703609. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hajmáskér ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.