star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Hajdúszoboszló

  • 56 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

41,4 millió Ft

Eladó lakás Hajdúszoboszló

  • 56 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Hajdúszoboszló

  • 56m²


Ár:

41 400 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2004
Emelet
földszint
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

A beltér:

A Bettyhome Ingatlan Iroda eladásra kínál Hajdúszoboszló központi részén, a fürdőhöz közel egy 56m2es+ 4 m2 terasz felújított lakást. A lakás egy 3 emeletes, 9 lakásos téglaépítésű társas házban található. Az ingatlan körbefűtött, így alacsony a rezsije. A fürdő bejárata 5 perc sétával elérhető, de a közelben minden megtalálható. A fürdőnegyed és a központ közelsége ellenére a lakás csendes, a város zaja nem fogja zavarni az új tulajdonost, mivel a lakás belső udvarra néz. A lakáshoz tartozik egy kis terasz is, ami szintén a belső udvarra nyílik, így semmi nem zavarja pihenést. A lakáshoz tartozik két gépkocsi beálló, az egyik a zárt udvarban van és ez a vételár részét képezi, a másik teremgarázsban található ennek a vételára 5 millió ft, mely opcionálisan megvásárolható. Az ingatlan kiváló befektetés lehet, hisz Hajdúszoboszló Debrecentől 22 km re fekvő alföldi város, Magyarország egyik legnépszerűbb üdülőhelye, ahol Európa legnagyobb fürdőkomplexuma található.
További információért keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Hajdúszoboszló, Major utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6689453


+36 30

Ingatlannet kód: NET6689453


Az általad megtekintett eladó hajdúszoboszlói (Major utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 56 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa távfűtés. A téglalakás ára 41,4 millió Ft, négyzetméter ára 739 286 Ft, ami a hajdúszoboszlói átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Egri Bernadett hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6689453. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hajdúszoboszló ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.