star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Hajdúszoboszló, Belváros

  • 46 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

44,5 millió Ft

Eladó lakás Hajdúszoboszló, Belváros

  • 46 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Hajdúszoboszló, Belváros

  • 46m²


Ár:

44 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2023
Emelet
tetőtér
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Új építésű tetőtéri lakás eladó - Hajdúszoboszló

Az Épület rendeltetése lakó és szálláshelyjellegű!

A téglaépítésű társasház magas műszaki tartalommal készült, korszerű műszaki megoldásokkal és minőségi anyagok felhasználásával megvalósult beruházás. Hajdúszoboszló kiemelt övezetében, a belvárosban, új építésű, magastetős, 9 lakásos társasházban 2. szinten lévő, tetőtéri lakás.

Az ingatlan H tarifás besorolású. Az épület 15 cm-es grafit szigetelést kapott, közel nulla energiaigényű, az energetikai és környezetvédelmi előírásoknak megfelel. Természetesen a lakás kellemes klímáját is a legmodernebb megoldások biztosítják: az ingatlan hőszivattyús rendszere segítségével padló- és mennyezet fűtés, hűtés garantálja a megfelelő hőmérsékletet.

A lakáshoz teremgarázsban található parkolóhely tartozik, mely külön megvásárolható, a vételáron felül plusz 4 millió forintért.

A beltér:

A tetőtér ferde falai (térdfal magassága 1,5 m!) miatt a számított hasznos alapterület 46 négyzetméter (brutto 53 nm), melynek elosztása praktikus és kényelemes: előszoba, amerikai konyha/étkező, nappali és egy hálószoba, valamint természetesen fürdőszoba és külön wc szolgálja lakói kényelmét. A 3 négyzetméteres erkélyre a nappaliból léphetünk ki.

A beépített konyha minőségi gépekkel együtt készült, új Elektrolux sütő, hűtő és mosogatógép könnyíti meg tulajdonosa életét.

Külső nyílászárói redőnnyel felszerelt, három rétegű, hőszigetelt műanyag ablakok, míg a belső terek elválasztását modern, falcolatlan – rejtett pántú – mágnesnyelves záródású, minőségi beltéri ajtók biztosítják.

A környékről:

A belvárosi környezet maga a kényelem, kisebb-nagyobb üzletek, piac és egészségcentrum pár percre az ingatlantól. Közelben parkok és sétáló övezetek és a város gyöngyszeme, világhíres Fürdőkomplexuma – Gyógyfürdője is könnyed sétával rövid időn belül elérhető.

Akár befektetési célra vásárolna, akár magánszemélyként képzeli el itt az életét - kitűnő választás!

Várom hívását, érdemes személyesen is megtekinteni ezt a nagyszerű lakást!


Elhelyezkedés

Hajdúszoboszló, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6686771


+36 70

Ingatlannet kód: NET6686771


Az általad megtekintett eladó Hajdúszoboszló, belvárosi téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 46 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 44,5 millió Ft, négyzetméter ára 967 391 Ft, ami a hajdúszoboszlói átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Baranyai Tímea referens a Professional Package irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6686771. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hajdúszoboszló, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.