star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Göd, Felső-Göd

  • 106 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

64,5 millió Ft

Eladó lakás Göd, Felső-Göd

  • 106 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Göd, Felső-Göd

  • 106m²


Ár:

64 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

Befektetők, vállalkozó, összeköltözni vágyók figyelem.

Felsőgödön, két generációnak, vagy akár a földszinti lakás külön bejárata miatt akár vállalkozásra is alkalmas társasházi lakás eladó!

Az általam kínált 106 m2 nagyságú ingatlan, Felsőgöd kertvárosi részén csendes, barátságos környezetben egy 4 lakásos téglából épült társasházban található.

Az ingatlanhoz, ezen belüli is a földszinti lakrészhez, 30 m2 kizárólagos használatú kert és garázs is tartozik.

Kiemelném, hogy az alsó szint, mely 35 m2-es, egy szoba, konyha étkezővel, zuhanyzós fürdőszobai elosztással rendelkezik, akár vállalkozásra is alkalmas lehet. Amennyiben két generációról beszélnénk, úgy az idősebb generációnak kényelmes, földszintes, kis kertes otthon biztosítható.

Az emeleten egy tágas, világos nagyobb szoba, és egy hálószoba, méretű étkezős konyha, külön WC és fürdőszoba ( kádas) került kialakításra. A nagyszobához tágas terasz is kapcsolódik.

A két lakás jelenleg különálló, de Igény esetén összenyittatható, igy a két lakrész belső feljáróval is megközelíthető lenne.

A fűtést a melegvizet gázkazán szolgáltatja. A téli hideg időjáráskor sem probléma, hogy termoplán, fakeretes nyílászárók vannak, mert igen jó hőszigeteléssel bírnak.

A társasházhoz tartozó, közös parkosított területen kialakítottak a gyermekes családok részére egy játszótéret, ahol biztonságban játszhatnak a gyermekek.

A rezsiköltség fogyasztás szerinti, egyedi mérőórák alapján kerül elszámolásra.

Amennyibren gyermekes család gondolkodna a megtekintésben fontos tudni, hogy igen közel az óvoda, általános iskola egyaránt.

A buszmegálló néhány perc, a vasútállomás 10-15 perc sétára érhető el.

Amennyiben Ön is látja az ingatlanban rejlő lehetőségeket, és szívesen megtekintené az ingatlant, kérem hívjon, állok rendelkezésére. Hétköznap 17 óra után, és hétvégén 11,00 órától - 18.00 óráig.


Elhelyezkedés

Göd, Felső-Göd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6668251


+36 20

Ingatlannet kód: NET6668251

Az általad megtekintett eladó Göd, felső-gödi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 106 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 64,5 millió Ft, négyzetméter ára 608 491 Ft, ami a gödi átlaghoz képest 20%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Larusingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6668251. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Göd, Felső-Göd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.