star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Gárdony, Agárd

  • 37 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó lakás Gárdony, Agárd

  • 37 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Gárdony, Agárd

  • 37m²


Ár:

29 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
2.
Szobák száma
2
Fűtés
gáz (központi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Agárd legkedveltebb részén eladó egy 37 m2-es (nappali + étkező + galéria + konyha + fürdő/wc + 7 m2 terasz) szövetkezeti üdülőként nyivántartott kis lakás.

Az ingatlan akár üdülőként, akár lakásként gazdaságosan használható. Összkomfort: víz, gáz, villany, csatorna bekötve plusz házközponti melegvíz és fűtés (télen csak temperáló).

Az ingatlan tulajdonosa gondfeledten élhet ebben a kis gyöngyszemben, ahol kihasználhatja a komplexum midnen saját szolgáltatását: a) saját ingyenes gépkocsibeálló használat b) 4 fő részére ingyenes medencehasználat c) ingyenes szabadtéri elemek (sütők, játszótér, homokozó stb). használata d) a hotelben menüszolgáltatás.

Nem kell füvet nyírni és mégis zöld liget veszi körül !

Az ingatlan két szintet foglal el, oly módon, hogy az első szinten található a konyha, fürdőszoba wc-vel, étkező, nappali, terasz. A felső szintre a nappaliból vezet a lépcső a galériára, ott található a hálószoba.

Hideg, Meleg víz, gázfogyasztás a közös költségben benne van, villany külön méréssel van elszámolva. Konyhában gáztűzhely.

Az udvar hatalmas park, ős fás, sétányos, füvesített, játszótérrel medencével, parkolókkal, amelyek közös használatúak és a lakástulajdonosoknak térítés mentes, azaz a díjak benne foglaltatnak a közös költségben. A javításokat, karbantartásokat a közös képviseletet ellátó cég végzi.

A környékről:

parkos, csendes


Helyiségek

Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Gárdony, Agárd, Gallér utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6698180


+36 30

Ingatlannet kód: NET6698180

Az általad megtekintett eladó Gárdony, agárdi (Gallér utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 37 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa gáz (központi). A téglalakás ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 808 108 Ft, ami a gárdonyi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant dr. Kovács Csaba hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6698180. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gárdony, Agárd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.