star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunakeszi

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

99 millió Ft

Eladó lakás Dunakeszi

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Dunakeszi

  • 100m²


Ár:

99 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2005
Emelet
tetőtér
Szobák száma
4
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk Dunakeszi Alsón (Szabadságligeten), csendes, rendezett, zöldövezeti mellékutcában, 4 lakásos társasházban egy emeleti, 100m2-es, nappali + 3 hálószobás, kiváló állapotú lakást!

Az ingatlan egy 2005-ben épült , nagyon szépen karbantartott társasház emeletén helyezkedik el, rendezett, zárt lépcsőházból érhető el.

A belső két szintes, belső kertre néző lakás alsó szintjén helyezkedik el az előszoba, az amerikai konyhás nappali étkezővel, egy háló/ vendégszoba, kádas fürdőszoba, melyben ki lett alakítva az előkészítés zuhanyozónak, külön wc, háztartási helyiség.
A felső szinten található 2 hálószoba, (mindkét szobából kijárás az emeleti erkélyre) gardrób; zuhanyzós fürdőszoba wc-vel.
A tömörfa ajtós, gyönyörű, egyedi konyhabútor gépesített (Neff mosogatógép, 5 égős kerámia gázlap, szagelszívó). A burkolatok igényesek, időtállóak, a kerámia török és spanyol, a laminált padló 8 mm-es vastagságú, kopásálló.
A lakás elosztása kiváló, élhető terek jellemzik a két szint pedig lehetővé teszi a privát terek kialakítását is.
A kert osztatlan közös tulajdon, de megvan, hogy ki melyik részt gondozza. A saját részre akár kiülőt, medencét, szaletlit, jacuzzit, sütögetőt is lehet tenni igény szerint.
A lakáshoz igény szerint megvásárolható a ház alagsorában lévő 4,29m² zárható tároló, valamint 17m² teremgarázs hely, (mindkettő külön helyrajzi számon van, így egyben és külön is elvihetőek).
A lakás 4 db, 1 éve telepített hűtő-fűtő (-35°C-ig) Gree U-Crown csúcs klímával felszerelt, melyek mindegyike külön kültéri egységgel rendelkezik.
A fenntartása igen kedvező, a modern Vaillant kombicirkó által biztosított meleget homlokzati és tető felőli hőszigetelés, és korszerű, műanyag ablakok őrzik. A fűtéshez padló és radiátor kör is van.
A közművek mindegyike saját mérőórával rendelkezik, az áramfelvételhez 32a biztosított. .
A lakáshoz egy darab kialakított parkolóhely tartozik a ház bejárata előtt, illetve igény szerint megvásárolható a ház alagsorában lévő 4,29m² zárható tároló, valamint 17m² teremgarázs hely, (mindkettő külön helyrajzi számon van, így egyben és külön is elvihetőek).

A kis lakásszám ellenére közös költséget is megszavaztak a tulajdonosok, így az esetleg karbantartások finanszírozására is biztosított a forrás.

A környék tömegközlekedése kiváló! A háztól 4 perc a vasútállomás, 16 perc a Nyugati pályaudvar. Kék buszvégállomás Káposztás 2-n: 800m. 14-es villamos végállomás: 1400m.

Az ingatlan hitelezhető, Csok-ra alkalmas.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését az ingatlan, keressen bizalommal!

A környékről:

kertvárosi


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Gardrób
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Dunakeszi, Dunakeszi Szabadságliget


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6685628


Balla Ingatlan - Csepel-sziget (Szigetszentmiklós, Szigethalom és környéke)

Balla Ingatlan - Csepel-sziget (Szigetszentmiklós, Szigethalom és környéke)

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6685628

Balla Ingatlan - Csepel-sziget (Szigetszentmiklós, Szigethalom és környéke)

Balla Ingatlan - Csepel-sziget (Szigetszentmiklós, Szigethalom és környéke)

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó dunakeszi (Dunakeszi Szabadságliget) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 99 millió Ft, négyzetméter ára 990 000 Ft, ami a dunakeszi átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Győrfi Barbara referens a Balla Ingatlan - Csepel-sziget (Szigetszentmiklós, Szigethalom és környéke) irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6685628. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunakeszi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.