star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Békéscsaba

  • 48 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

19,8 millió Ft

Eladó lakás Békéscsaba

  • 48 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Békéscsaba

  • 48m²


Ár:

19 800 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1976
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A Lencsési lakótelepen vált eladóvá ez a rendezett, kellemes, 2. emeleti lakás, mely a lakótelep jól megközelíthető, csendes részén helyezkedik el, mindenhez közel.

Második emeleti középső lakás, 48 m2-es hasznos belső alapterülettel. A nyílászárókat és a padlóburkolatokat cserélték.
A meleg vizet és a fűtést egyedi kombi gázkazán biztosítja, radiátos hőleadással, és mivel a lakás teljesen körbefűtött, kedvező a fűtés költsége.

Helyiségek: a lépcsőházból egy tágas közlekedőbe érkezünk (4,9 m2), innen nyílik minden további helyiség. A két jó méretű szoba 12 illetve 18 nm-es, mindkettő laminált parkettás, új, esztétikus nyílászáróval ellátott, a kisebbik tökéletesen alkalmas háló- vagy gyerekszobának, a nagyobbik nappalinak, ahol polcrendszerrel (vagy más mobil megoldással) leválasztva a szülői hálószoba is kialakítható.
A konyha négyzetes alakú, kényelmesen elhelyezhető benne étkezésre alkalmas asztal, székekkel, itt is felújított padlóburkolat és új nyílászárók találhatóak.

A földszinten tároló, a közös költség 8000 ft havonta, a tömb előtt parkolási lehetőség.

2. emeleti elhelyezkedése miatt kis családnak, fiatal párnak, időseknek is kellemes otthona lehet, befektetésre is jó lehetőség.

Irodánk teljes körű segítséget nyújt az adásvétel sikeres lebonyolításában: rendelkezésre áll tapasztalt, megbízható ügyvéd, energetikus, bankfüggetlen hitel-ügyintéző.

Amennyiben új ingatlana megvásárlásához szeretné értékesíteni már meglévő lakását vagy házát, ennek lebonyolításában is állok rendelkezésére!

06 20 9362 513
Krizsán Ibolya alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, redőnyözött, új nyílászárók, saját tároló, beépített szekrény
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Békéscsaba, Békéscsaba Lencsési lakótelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6671326


Krizsán Ibolya Ildikó

Krizsán Ibolya Ildikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6671326

Krizsán Ibolya Ildikó

Krizsán Ibolya Ildikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó békéscsabai (Békéscsaba Lencsési lakótelep) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 48 m². További jellemzői: az építés éve 1976, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A panellakás ára 19,8 millió Ft, négyzetméter ára 412 500 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Krizsán Ibolya Ildikó referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6671326. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.