star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Balatonlelle

  • 82 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

149 millió Ft

Eladó lakás Balatonlelle

  • 82 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Balatonlelle

  • 82m²


Ár:

149 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2023
Emelet
2.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

A Your Home Immobilien eladásra kínálja ezt az ízlésesen berendezett, és minden négyzet-milliméterében tökéletesen kihasznált és megalkotott második emeleti penthouse- lakást Balatonlellén.

A lakás a Balatontól és a strandtól mindössze 100 m-re, a közvetlen vízparti ingatlanok után lévő első utcában található!
A társasház második emeltén elhelyezkedő ingatlan belsőépítész által megálmodott, praktikus, élhető és igényes életteret nyújt akár nyaralóként, akár állandó lakhatásra.

A gyönyörű berendezés az ár részét képezi!

A lakás bejárati szakaszába beépített szekrények lettek tervezve, melyek kiválóan elrejtik a kabátokat, cipőket és egyéb személyes dolgokat. A három szobás lakás amerikai konyhás nappali- és étkezője igen tágas, napfényes és egy nagyméretű, 32 négyzetméteres teraszhoz kapcsolódik. A konyhabútor eleganciája a használhatósággal és praktikussággal társulva mindenki számára egy tökéletes konyhát biztosít.
A fő hálószobában beépített szekrény található, a szobához egy saját fürdőszoba is csatlakozik, melyben kád és zuhanykabin is helyet kapott. A letisztult színválasztás legapróbb részletére is figyeltek, így egy nagyon harmonikus összhatás érezhető az egész lakásban.
Mindkét hálószobából kijuthatunk a teraszra. A terasz mindkét vége kiöblösödik, így a két hálószobából nyílóan két egymástól független teraszhasználat is kialakítható.
A lakásban helyet kapott még egy fürdőszoba, mely zuhanyzós, és melyben a beépített szekrényben található a bojler és a mosó-szárítógép.

A lakás hűtés-fűtését hőszivattyús GREE klímarendszer biztosítja, továbbá elektromos padlófűtés van beszerelve, helységenként wifi-s termosztáttal. A zuhanyzó aljzatban is lett elhelyezve fűtőszál. A lámpatestek, fényforrások a DEBORAH Lámpastúdióból származnak. Az elektromos szerelvények a LEGRAND, a konyhai beépített gépek a BOSCH, a fürdőszobai szaniterek a VILLEROY & BOCH termékcsaládból valók. Az egész lakás területén 10cm-es MDF padlószegély gear-be vágva lett elhelyezve. TV/Internet kábel, riasztórendszer előkészítve falba rejtve minden helyiségben illetve elektromos redőnyök a nyílászárókon. Gépkocsi parkolása saját nyitott parkoló helyen 1 autó számára biztosított. Energetikai minőség szerinti besorolás: BB

Amennyiben a Your Home által hirdetett Balatonlellei lakás felkeltette érdeklődését, keressen a megadott elérhetőségeimen!

Your Home - Az Ön otthona a mi szívügyünk!


Elhelyezkedés

Balatonlelle


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6674334


+36 30

Ingatlannet kód: NET6674334

Az általad megtekintett eladó balatonlellei téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 82 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 149 millió Ft, négyzetméter ára 1 817 073 Ft, ami a balatonlellei átlaghoz képest 31%-kal magasabb. Az ingatlant Your Home Company hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6674334. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonlelle ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.