star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Balatonföldvár

  • 64 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

75 millió Ft

Eladó lakás Balatonföldvár

  • 64 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Balatonföldvár

  • 64m²


Ár:

75 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2004
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:


-Balatonföldváron a déli part kedvelt településén kis lakásszámú (7 lakásos) társasház magasföldszinti lakása eladó! Azonnal költözhető!
-Tartozik hozzá egy pinceszinti 4 m2-es tároló és 2 db parkoló a telken. Ezek is benne vannak az árban!
-A központ, bevásárlási lehetőségek 800 m-en belüliek, a Balaton part, vasútállomás, hajókikötő távolsága kb. 1200 m
-LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínál egy BALATONFÖLDVÁRI, jó színvonalú, bútorozott, azonnal költözhető TÁRSASHÁZI LAKÁST csendes, zöldövezeti társasházban, amelynek jellemzői az alábbiak:
-- a lakás 64 m2-es, amerikai konyhás nappalival, 2 hálószobával, kádas fürdőszobával, közlekedővel és egy 4 m2-es keleti tájolású, panorámás erkéllyel (még a Balatont is látni lehet!)
-- a 2004-ben átadott épület 38 cm-es Porotherm határoló falazatú, 2 rétegű hőszigetelt műanyag homlokzati nyílászárókkal, tiszta lépcsőházzal. A társasház és a lakás is rendelkezik biztosítással.
-- a lakásban központi radiátoros fűtés és melegvíz ellátás gáz cirkóról működik, továbbá saját hűtő-fűtő klíma is telepítésre került a nappaliban, riasztó is kiépítve
-- a lakáshoz telken belüli 2 db kocsibeállási lehetőség (parkoló) is tartozik
-- a képeken látható, jó állapotú bútorzat, beépített konyha gépekkel, beépített gardrób szekrény a vételár részét képezheti
-- a lakás állandó lakhatásra, vagy nyaralónak is kiváló, havi közös költsége csak 3000 Ft
-Balatonföldvár számos rendezvénnyel, kiváló vendéglátó egységekkel, üzletekkel, csodálatos parti sétánnyal, hajókikötővel, új kilátóval, fizetős és szabad strandokkal várja a pihenni, szórakozni vágyókat.
-Amennyiben a LIDO HOME SIÓFOK által kínált BALATONFÖLDVÁRI LAKÁS, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette az érdeklődését, hívjon akár este, vagy hétvégén is a megadott telefonszámon. Kulcsa nálam, megtekintése kellően rugalmas.
-Vásárolna, de nincs rá elegendő kerete? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
-LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Közlekedő
1.64m²
Konyha
4.47m²
Fürdőszoba
4.66m²
Szoba
10.5m²
Szoba
14.19m²
Erkély
4m²
Szoba
26.02m²

Elhelyezkedés

Balatonföldvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6712738


+36 70

Ingatlannet kód: NET6712738

Az általad megtekintett eladó balatonföldvári téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 64 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 75 millió Ft, négyzetméter ára 1 171 875 Ft, ami a balatonföldvári átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lévai László referens a Horányi Hajnalka irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6712738. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonföldvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.