star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Balatonalmádi

  • 98 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

228,6 millió Ft

Eladó lakás Balatonalmádi

  • 98 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Balatonalmádi

  • 98m²


Ár:

228 600 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2020
Emelet
3.
Szobák száma
3
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

BALATONALMÁDI KÖZPONTJÁBAN ELHELYEZKEDŐ PATNINÁNS TULIPÁN TÁRSASHÁZBAN KÍNÁLUNK MEGVÉTELRE 100 NM-ES EXKLUZÍV LAKÁST. A MÉLTÁN HÍRES VOLT ABBÁZIA SZÁLLÓ ÉPÜLETÉT, AZ EREDETI STÍLUS JEGYEK ÉS HANGULAT MEGŐRZÉSÉVEL NÉHÁNY ÉVE ÚJÍTOTTÁK FEL TELJESKÖRŰEN. AZ ÉPÜLET A VÁROS SZÍVÉBEN HELYEZKEDIK EL, A STRANDTÓL, PARTMENTI SÉTÁNYTÓL CSAK NÉHÁNY MÉTER VÁLASZTJA EL. ÉTTERMEK, KÁVÉZÓK, BOLTOK ÉS A TÖMEGKÖZLEKEDÉS KARNYÚJTÁSNYIRA.
A MEGHIRDETETT LAKÁS A 3. EMELETEN TALÁLHATÓ GALÉRIA BEÉPÍTÉSSEL, 3 HÁLÓSZOBÁVAL, FRANCIA ERKÉLYEKKEL, BALATONI KILÁTÁSSAL. A BÚTORZAT ÉS A BERENDEZÉS EGYEDI, KÜLÖNLEGES, STÍLUSOSAN A LUXUS HAJÓK HANGULATÁT IDÉZI. A LAKÁS EGYEDI MÉRŐKKEL ELLÁTOTT, HÁZKÖZPONTI FŰTÉSSEL, KLÍMÁKKAL. MINŐSÉGÉNEK KÖSZÖNHETŐEN ALACSONY REZSIVEL FENNTARTHATÓ. A TÁRSASHÁZ EZEN SZINTJÉN EGY KÉNYELMES TERASZ TALÁLHATÓ, AHONNAN A HEGYEKRE IS NAGYON SZÉP KILÁTÁS NYÍLIK.
A LAKÁSHOZ NAGY MÉRETŰ TÁROLÓ TARTOZIK, A HÁZBAN LIFT MŰKÖDIK.
AZ ELADÓ LAKÁS CÉG TULAJDONBAN VAN.
HA IGAZÁN KÜLÖNLEGES ÉLETÉRZÉSRE ÉS LUXUSRA VÁGYIK EBBEN AZ INGATLANBAN MEGTALÁLJA.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: LAKÁSKULCS INGATLAN IRODA, BALATONFÜRED, ARANYHÍD SÉTÁNY 8. AURA HOMES TÁRSASHÁZ NYUGATI OLDAL


Elhelyezkedés

Balatonalmádi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6675992


LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6675992

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó balatonalmádi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 98 m². További jellemzői: az építés éve 2020, a fal építési anyaga tégla. A téglalakás ára 228,6 millió Ft, négyzetméter ára 2 332 653 Ft, ami a balatonalmádi átlaghoz képest 40%-kal magasabb. Az ingatlant Valkó Ágnes referens a LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6675992. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonalmádi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.