star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Baja, Újváros

  • 33 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

22,9 millió Ft

Eladó lakás Baja, Újváros

  • 33 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Baja, Újváros

  • 33m²


Ár:

22 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk egy bajai lakást az újvárosi lakótelepen. A földszinti egy szobás, 33 m2-es ingatlan a környék kedvelt részén található, a belváros, a Sugovica-part gyalogosan is csak percekre található. A társasház panelprogramos felújításon esett át, alacsony rezsiköltséggel üzemeltethető. Modern, hőszigetelt nyílászárók kerültek beépítésre az ablakokhoz új redőnyöket, szúnyoghálót is szereltek. A nyári hőségben klímaberendezés áll rendelkezésre, mely még garanciális.
A kis alapterület ellenére is kényelmes lakásban a fürdőszoba és WC külön helyiségben található. Az ingatlan bútorozott, a berendezés a vételár részét képezi.
A társasházban összetartó lakóközösség él, a közös terek tisztasága és rendje fontos számukra. A lépcsőház tisztaságáról takarítónő gondoskodik, a havi 4 250 Ft-os közös költségben ennek díja benne foglaltatik.


Elhelyezkedés

Baja, Újváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6701616


+36 70

Ingatlannet kód: NET6701616


Az általad megtekintett eladó Baja, Újvárosi panellakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és félszoba). A panellakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 33 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 22,9 millió Ft, négyzetméter ára 693 939 Ft, ami a bajai átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Immo1 Baja hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6701616. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baja, Újváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.