star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Alsóörs

  • 44 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

89 millió Ft

Eladó lakás Alsóörs

  • 44 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Alsóörs

  • 44m²


Ár:

89 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

ALSÓÖRS EGYIK LEGÉRTÉKESEBB PANORÁMÁS INGATLAN KOMPLEXUMÁBAN A VÍZPART SZOMSZÉDSÁGÁBAN MEDENCÉVEL!Déli- délkeleti tájolású, örök panorámás lakás. Lokációja verhetetlen, közvetlen strand szomszédságában.
A legkorszerűbb technológiával felszerelt, 58 -m2-es lakás (44 m2+ 14 m2 terasz).
Helyiségek: előtér, konyha-étkező-nappali, 2 db hálószoba, fürdőszoba, külön toilette, panorámás terasz 
A fejlesztés mind a kivitelezés terén, mind az alkalmazott technológiák, a beépítésre kerülő anyagok, és a részletekre kitérő minőségi kivitelezés terén rendkívül magas minőséget képvisel.
Az exkluzív ingatlan fűtését tekintve saját (nem központi!) hőszivattyúról fűtéssel-hűtéssel, így a rezsi elenyésző, jelenleg havonta 2000 Ft-ot fizetnek.
 A fedett parkoló, s a külön helyrajzi számon lévő tároló az árban nincs benne, 5 MFt az ára együttesen, tehát a lakás+tároló+ zárt parkolóhely ára összesen: 94 MFt
A lakások a mai kor elvárásait tükrözik. Építészetileg átgondolt, jól hőszigetelt épület fűtési és hűtési igénye alacsony, így fenntartási költsége is minimális. A beépített gépészeti rendszerek is a fenti irányelvek alapján lettek kiválasztva.
A meleg víz, s fűtés-hűtés biztosításáról egy saját (nem központi) Daikin Altherma 3 tipusú hőszivattyús berendezés gondoskodik.
ÉRTÉKESÍTÉS, BŐVEBB INFORMÁCIÓ,HELYSZÍNI EGYEZTETÉS, EGYÉB INFORMÁCIÓK: LAKÁSKULCS INGATLAN, 8230 BALATONFÜRED, ARANYHÍD SÉTÁNY 8.


Elhelyezkedés

Alsóörs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6459682


LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6459682

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó alsóörsi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 44 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A téglalakás ára 89 millió Ft, négyzetméter ára 2 022 727 Ft, ami az alsóörsi átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Ávor Zsuzsa referens a LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6459682. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Alsóörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.