star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Albertirsa

  • 67 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

56 millió Ft

Eladó lakás Albertirsa

  • 67 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Albertirsa

  • 67m²


Ár:

56 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2024
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

A Teleki és Fia Ingatlan értékesítésre kínálja Albertirsán HELYI, LEINFORMÁLHATÓ KIVITELEZŐTŐL ezt a MOST ÉPÜLŐ 4 lakásos társasházban kialakított földszinti 67.4 nm + 6,2 nm.-es fedett teraszos lakást. A beltérben: 3 szoba, nappali- konyha - étkező, fürdőszoba , wc (2 db) került kialakításra. Még a keretek közt, egyedivé varázsolhatja új otthonát! A kimagasló műszaki tartalommal tervezett lakásokban választhat beltéri ajtókat, burkolatokat, szanitereket, csaptelepeket...stb.
Az épület Porotherm 30.-as tégla falazatú, mely külső homlokzata 15 cm. szigetelést kap, nemesvakolati színezéssel. Monolit vasbeton födém és lépcső. A tetőtérbe 25 cm. hőszigetelés kerül. Tető héjazat: antracit színű betoncserép. A nyílászárók műanyagok, az ablakok 6 kamrás 3 rétegű üvegezettek, motoros alumínium redőnyökkel és szúnyoghálóval felszereltek. Lakásonként 32A kerül bevezetésre. A lakások hűtés- fűtése , meleg víz előállítása központi hőszivattyús rendszerrel történik külön fogyasztó mérővel. Burkolatok még 6000 HUF.-ig, beltéri ajtók 100.000.HUF.-ig választhatóak. Kludi, Hansgrone hasonló árú csaptelepek és Alföldi szerelvények vagy ehhez hasonló árkategóriájú szerelvények kerülnek beszerelésre.
Riasztó, tv, internet vezetékelés előkészítése megtörténik.
A közművekhez mindenkinek külön mérő óra. Lakásonként az udvaron egy parkolóhely az árban. Fedett parkolóhely + 1.000.000 HUF.-ért vásárolható. A gépkocsi beálló és a parkolóhelyek gyeprácsos térburkolattal készül.
Átadás: 2024. ősz....kb.szeptember
Ne maradjon le ha igényes lakást keres.
Az ingatlanhoz iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek néhány percnyi sétára esnek.
Kérem hívjon bizalommal , jöjjön el, tekintse meg és vásároljon egy csodaszép lakást családjának.
Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.
Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.


Elhelyezkedés

Albertirsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6673752


Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6673752

Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó albertirsai téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 67 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 56 millió Ft, négyzetméter ára 835 821 Ft, ami az albertirsai átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Tóthné Teleki Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6673752. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Albertirsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.