star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Ajka

  • 65 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

42 millió Ft

Eladó lakás Ajka

  • 65 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Ajka

  • 65m²


Ár:

42 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

    A négyszintes, HŐSZIGETELT épületben található lakás szinte MINDEN PORCIKÁJÁT KICSERÉLTÉK, FELÚJÍTOTTÁK. A teljes villany és vízvezeték rendszert, a burkolatokat mind-mind kicserélték. A bejárati ajtót új, több ponton záródó, biztonsági ajtó váltotta fel. Az ABLAKOK HŐSZIGETELT MŰANYAGOK, REDŐNNYEL ÉS SZÚNYOGHÁLÓVAL felszerelve.

    A lakásba belépve egy valóban TÁGAS ELŐTÉRBE érkezünk, ahonnan nyílnak az egyes helyiségek. Az előtérben EGYEDILEG IDEGYÁRTOTT, mennyezetig érő, tolóajtós, modern BEÉPÍTETT SZEKRÉNY segít a tárolásban. A bejárattól jobbra a WC és az igényes felújítással UJJÁ VARÁZSOLT FÜRDŐSZOBA található. A nagy ablakoknak köszönhetően rendkívül világos fürdőbe NAGY MÉRETŰ SAROKKÁD lett beépítve.

   A bejárattól balra a kiválóan bútorozható hálót alakították ki. A bejárattal szemben a nappali van, ahol egy dolgozó sarkot is kialakítottak. A nappaliból közvetlenül léphetünk ki a MÉRETES ERKÉLYRE. A komfortérzet növelése érdekében a nappaliban egy HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMÁT is beszereltek. A konyha-étkezőbe az előtérből és a nappaliból egyaránt bejuthatunk. A konyhát egy kamra egészíti ki. A konyha-étkező élettér a méreténél fogva nappaliként is remekül funkcionál.

     A lakás REZSIJE ALACSONY, a közösköltség 11 050,- forint, a fűtés télen mindössze 12 000,- forint, nyáron 7 000,- forint havonta, amely a melegvizet is magában foglalja. A lakáshoz egy 4 m2-es SAJÁT TÁROLÓ TARTOZIK + a közös tároló is rendelkezésre áll. Parkolni közvetlenül a ház előtt ingyenesen lehetséges.

    A vásárláshoz CSOK PLUSZ, ILLETÉKMENTESSÉG igényelhető. NÉZZE MEG a lakásról készült virtuális sétát is, „sétáljon végig” saroktól sarokig a lakásban!  https://my.matterport.com/show/?m=ArKwq3vxJka

                                            Tökéletes választás a jó vételhez!

              HÍVJON, hogy Öné legyen ez a KIVÁLÓ LEHETŐSÉGEKET NYÚJTÓ, nagy lakás!    

  Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK PLUSZ ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

 

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Utcára.


Elhelyezkedés

Ajka, Móricz Zsigmond utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6680680


+36 20

Ingatlannet kód: NET6680680


Az általad megtekintett eladó ajkai (Móricz Zsigmond utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 42 millió Ft, négyzetméter ára 646 154 Ft, ami az ajkai átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Csordás János hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6680680. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ajka ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.