star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó iroda Budapest, VIII. kerület, Tisztviselőtelep

  • 111 m²

    alapterület

Vételár:

80 millió Ft

Eladó iroda Budapest, VIII. kerület, Tisztviselőtelep

  • 111 m² alapterület

  • Eladó iroda Budapest, VIII. kerület, Tisztviselőtelep

  • 111m²


Ár:

80 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2021
Ingatlan állapota
új építésű
Parkolás
parkolóház
Bútorozott
Igen
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Hőszivattyú

Az ingatlanról:

BEFEKTETŐK, CÉGEK FIGYELMÉBE! ÁRON ALUL ELADÓ EGY ÚJ ÉPÍTÉSŰ, DIZÁJN IRODA BÉRLŐVEL, TELJES BERENDEZÉSSEL EGYÜTT!

Budapest központi részén, mégis csendes, zöld környezetben, a 2021-ben épült Green Media társasház földszintjén eladó egy 111 nm-es, belsőépítész által megtervezett AA besorolású, EXKLUZÍV IRODA. 

Az utcafrontos, üvegportálos, 2 bejáratú iroda tágas belső terében helyet kapott egy mobilfallal kettéválasztható TÁRGYALÓ, egy gépesített KONYHA+ÉTKEZŐ,  1 TUSOLÓ, 2 WC, 1 mozgáskorlátozott WC. 

Az ingatlan a legmagasabb igényeket is kielégíti mind műszaki, mind esztétikai szempontból. Fa- és szőnyeghatású modern burkolatok, egyedi gyártású, magas minőségű beépített bútorok, GROHE csaptelepek, AREZZO szaniterek, sínen mozgatható LED lámpák.    Alacsony üzemelési költségű hőszivattyús hűtés-fűtés, friss levegő beáramoltatás, 3 fázis, padlódobozok, riasztó, internet, 11 kW elektromos autótöltés a garázsban. 

REZSIJE MINIMÁLIS:  90.000 Ft/hó melyből a fűtés 10.000 Ft, közös költség 60.000 Ft   

Az irodához tartozik egy TEREMGARÁZSHELY, ami 5 M Ft-ért megvásárolható. Parkolás az utcán fizetős, de mindig van hely. A környék infrastrukturális ellátottsága kiváló, autóval és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető: 1-es, 23-as, 24-es villamosok, 99-es busz megállói 50 méterre, az M3-as autópálya, Könyves Kálmán körút pedig 300 méterre találhatóak. A szépen rehabilitált Orczy park és Népliget a közelben.  Az irodával szemben épül hamarosan a FRADI Székház, amelynek létrejötte jelentősen megnöveli majd a környező ingatlanok értékét.

Az iroda jelenleg határozott idejű szerződéssel bérbe van adva, ami GARANTÁLT HOZAMOT biztosít új tulajdonosának a következő 5 évre. A szerződés tulajdonosváltás esetén igény szerint felmondható vagy fenntartható. A helyiség irodai funkció mellett alkalmas lehet még szépségszalonnak, kereskedelmi egységnek, bemutatóteremnek is.

IRÁNYÁR: 80.000.000 Ft + ÁFA           

BŐVEBB INFORMÁCIÓÉRT ÉS A MEGTEKINTÉS MIATT VÁRJUK JELENTKEZÉSÉT!

Érdeklődni:   + 36 30 457-5361 vagy +36 30 606 2866

INGATLANKÖZVETÍTŐK  MEGKERESÉSÉT KÖSZÖNJÜK, DE NEM KÉRJÜK!!

 


Elhelyezkedés

1089, Budapest, VIII. kerület, Tisztviselőtelep, bíró lajos utca 64


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6696675


Az épület alapterülete: 111 m². További jellemzői: az építés éve 2021. Parkolási lehetőség: parkolóház. Az iroda ára 80 millió Ft, négyzetméter ára 720 721 Ft, ami a Budapest, VIII. kerületi átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár Ildikó hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6696675. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VIII. kerület, Tisztviselőtelep ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.