star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó iroda Budapest, IX. kerület

  • 82 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó iroda Budapest, IX. kerület

  • 82 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó iroda Budapest, IX. kerület

  • 82m²


Ár:

69 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Ingatlan állapota
felújítandó
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Rendelőnek, irodának - FREKVENTÁLT HELYEN!

Eladó nagypolgári lakás a IX. kerületben, a Mester utcában – Kiváló befektetési lehetőség!

Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő kerületében, a Mester utcában kínálunk eladásra egy 82 nm-es, 3 szobás, kiváló elosztású, magasföldszinti nagypolgári lakást. Az ingatlan tágas terei, 3 szoba és 3,6 méteres belmagassága garantálja a kényelmes és kellemes életteret.

Elhelyezkedése, megközelíthetősége és helyiségeinek elosztása alkalmas bármilyen rendelő vagy iroda kialakításához, recepció elhelyezése a bejáratnál könnyen megoldható.

A keleti fekvésű lakás extra méretű ablakai az utcára néznek, figyelemfelkeltő reklámok kihelyezésére ideális, de a magasföldszint jellege miatt biztosítva van a privát szféra.
A lakás 2009-ben felújításon esett át, mely keretében a villany- és vízvezetékek is cserélve lettek. Az elektromos fűtésű ingatlan rezsije alacsonyan tartható, a vízfogyasztás díja pedig benne van a 27000 Ft-os közös költségben. A lépcsőház tiszta és rendezett, a lakóközösség összetartó, barátságos, így igazán otthonos légkör fogadja az ide érkezőket.

A környék infrastruktúrája kitűnő! A mindennapi ügyintézéshez szükséges intézmények – polgármesteri hivatal, okmányiroda, posta, bankok – és a kikapcsolódási lehetőségek – éttermek, kávézók, fitneszterem, mozi – is könnyedén elérhetők. A Duna-part közelsége pedig nyugodt, zöld környezetet biztosít.

Az ingatlan elhelyezkedése ideális: a belváros nyüzsgése pillanatok alatt elérhető, a Ferenc körút és a Boráros tér közelsége révén kiváló tömegközlekedési lehetőségekkel rendelkezik. A metrók (M3, M4), villamos- és autóbuszjáratok, valamint a HÉV is könnyedén elérhető, az M5-ös autópálya pedig mindössze 10 perc autóútra található.

Az ingatlan tehermentes, jelenleg üresen áll, így azonnal birtokba vehető!

A finanszírozáshoz bankfüggetlen Hitelközpontunk az összes bank ajánlatából a legmegfelelőbbet választja ki az Ön számára, mindezt díjmentesen.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Ha felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 373819


Elhelyezkedés

Budapest, IX. kerület, Mester utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6709144


+36 70

Ingatlannet kód: NET6709144

Az általad megtekintett eladó Budapest, IX. kerületi (Mester utca) iroda 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az irodáról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 82 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: nincs. Az iroda ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 852 439 Ft, ami a Budapest, IX. kerületi átlaghoz képest 19%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bognár Katalin referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6709144. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.