star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Budapest, XXII. kerület

  • 106 m²

    alapterület
  • 1 300 m²

    telek

Vételár:

199 millió Ft

Eladó ipari Budapest, XXII. kerület

  • 106 m² alapterület
  • 1 300 m² telek

  • Eladó ipari Budapest, XXII. kerület

  • 106m²


Ár:

199 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Befektetők, kreatív vállalkozók, borászok figyelmébe ajánlom Budafok frekventált részén, a Nagytétényi úton található 4000 m2-es pincerendszert a hozzá tartozó 1300 m2-es telekkel és 106 m2-es házzal.Tökéletes helyszín szabadulószoba, paintball, kalandpark, gombatermesztés kialakítására vagy bor tárolásra.A pincerendszer kilenc, átlagosan 6 méteres belmagasságú, nagyobb járatból áll, melyekhez több kisebb, kb. 100 m2-es mellékjárat kapcsolódik. A pince klímája állandó, 15°C-os hőmérséklettel, amely ideális bortárolásra, raktározásra vagy akár gombatermesztésre.Az ingatlanon ipari elektromos hálózat található (3 fázis, 50 amper), és a 9 nagyobb járatba teherautóval is be lehet hajtani. Ezen kívül egy 120 nm-es autószerelő műhely is kialakításra került, csápos emelővel felszerelve.A telek és a ház összközműves, a ház maga remek lehetőséget nyújt irodai, lakóingatlan vagy más funkcionális célra történő átalakításra.Az ingatlan további előnye a 2 km-re található M0-ás autópálya közelsége, amely gyors elérhetőséget biztosít, valamint a BKV 33, 114, 213 és 214-es buszjáratai mindössze 5 percre találhatók a telektől.Ez a rendkívüli lehetőség ideális befektetők számára, legyen szó ipari vagy kereskedelmi hasznosításról.A budafoki pincerendszerről:A budafoki pincerendszer Budapest egyik legkülönlegesebb föld alatti hálózata, amely történelmi és kulturális jelentőséggel bír. A Budafok alatt húzódó kiterjedt pincerendszer évszázadok óta szorosan kapcsolódik a magyar borászat hagyományaihoz, különösen a pezsgőgyártáshoz. A terület mészkőtalaja kiválóan alkalmas volt a pincék kialakítására, a stabil hőmérséklet és a páratartalom pedig ideális körülményeket biztosított a bor tárolásához.A pincerendszer több mint 100 kilométer hosszan fut a föld alatt, ezzel Európa egyik legnagyobb összefüggő pincerendszerévé vált, amiből most Önnek is kivételes lehetősége van megvásárolni egy darabot.A pincék belmagassága és szélessége gyakran lehetővé teszi, hogy teherautókkal is közlekedjenek bennük, ami különösen alkalmassá teszi ipari és logisztikai célokra. A klíma állandó, 12-14 °C közötti hőmérsékletű, ami nemcsak borospinceként, hanem raktározásra és akár gombatermesztésre is kiválóan használható.A pincerendszer részei ma különböző funkciókat látnak el: vannak ipari területek, borászatok, raktárak, de kulturális rendezvényeknek is helyet adnak.

199000000 Ft
Érd: Pagonyi Szilvia 06307310238


Elhelyezkedés

Budapest, XXII. kerület, Nagytétényi út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6720091


+36 30

Ingatlannet kód: NET6720091

Az ipari ingatlanról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 106 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 300 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. Az ipari ára 199 millió Ft, négyzetméter ára 1 877 358 Ft, ami a Budapest, XXII. kerületi átlaghoz képest 86%-kal magasabb. Az ingatlant Pagonyi Szilvia referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6720091. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.