star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Tatabánya

  • 724 m²

    alapterület
  • 25

    szoba
  • 1 600 m²

    telek

Vételár:

399 millió Ft

Eladó ipari Tatabánya

  • 724 m² alapterület
  • 25 szoba
  • 1 600 m² telek

  • Eladó ipari Tatabánya

  • 724m²


Ár:

399 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ

Az ingatlanról:

TÖBBRÉTEGŰ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG TATABÁNYA INNOVATÍV TERÜLETÉN…

A munkásszállók aranykorát éljük,így ez az ingatlan viszonylag gyors megtérülést hozhat jelenlegi kialakítása és állapota révén, ám ezenkívül is óriási továbbfejlesztési lehetőség van benne azáltal,hogy a városrendészeti terv szerint még 2 emelet ráépíthető és akár egy újjáépített társasház alakítható ki belőle.
Az épület Tatabányán, lakóövezetben 1600 nm saját területen helyezkedik el, emeletes kialakítású, 724 nm alapterületű. Átalakítása,korszerűsítése,modernizálása az elmúlt években folyamatos volt, beleértve az összes nyílászáró cseréjét, szigetelést, fűtésrendszer korszerűsítését, helységek felújítását.
Összesen 25 szobát alakítottak ki benne, melyek 2-3 fő lakhatására alkalmasak. Két konyhája, 3 db közös fürdőszobája és 5 wc helysége van jelenleg.
Fűtését korábban a városi távhőről kapta, rezsicsökkentés szempontjából erről le lett választva, így Nordart panelekkel fűthető jelenleg az épület.
3 külön bejárat felől megközelíthető a belső tér. Saját parkolója van, ahol több autó is elfér.
Az ingatlan a fentieken felül más célra is tökéletesen alkalmas, korábban például irodaházként üzemelt.
Infrastruktúrája kitűnő, ugyanis a rohamosan fejlődő Tatabánya Óvárosi részen található, közel a Sportcsarnokokhoz, vasúthoz, Színházhoz, az újépítésű lakóparkokhoz, Gyémánt Fürdőhöz, az újonnan átadott Szent Margit Gimnáziumhoz, stb…
Ha Ön is meglátta benne a nem mindennapi lehetőséget és nagyban gondolkodik, akkor vegye fontolóra az ingatlan megvásárlását.
Érdeklődni: Telek Bernadett 06703677606


Elhelyezkedés

Tatabánya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6679624


+36 70

Ingatlannet kód: NET6679624

Az általad megtekintett eladó tatabányai ipari 25 szobával rendelkezik (ebből 25 egész szoba és 0 félszoba). Az ipari ingatlanról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 724 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 600 m². További jellemzői: a fűtés típusa elektromos. Az ipari ára 399 millió Ft, négyzetméter ára 551 105 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 40%-kal magasabb. Az ingatlant Telek Bernadett referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6679624. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.