star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XXII. kerület

  • 215 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 600 m²

    telek

Vételár:

161 millió Ft

Eladó ház Budapest, XXII. kerület

  • 215 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 600 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XXII. kerület

  • 215m²


Ár:

161 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

XXII. kerület Budafok-tétény csendes zsákutcájának végén, kertvárosi zöld környezetben eladó a fotókon látható 3 szintes, 215 négyzetméteres, nappali plusz 4 szobás ikerház fél.
A legalsó, szinten tágas dupla garázs és kettő 30 négyzetméteres jelenleg tároló helyiség található, melyekben lehet akár edzőterem, játékszoba, vagy akár külön lakrész. Itt kapott helyet a gépészet is.
A földszinten a közlekedőből nyílik egy szoba, fürdőszoba, kamra, konyha-étkező, és nappali, ahonnan a kertkapcsolatos fedett teraszra léphetünk ki.
Az emeleten 3 szoba, ezek közül egy erkélyes, valamint egy gardrobe. Az emeleti folyosóról szintén egy fedett teraszra jutunk.
A földszinten padlófűtés radiátorral kombinálva, az emeleten pedig radiátor adja a meleget.
A gondozott kertben fúrt kútról működő öntöző rendszer van telepítve.
A mérkök tulajdonostól eladó ház átgondoltan tevezett, minőségi anyagokból kivitelezett, ezért nagyon jó az ár-érték arány.
Amennyiben felkeltette érdeklődését és szeretné személyesen is látni, várom hívását a hét bármely napján.

AMENNYIBEN NEM RENDELKEZIK A TELJES VÉTELÁRRAL, segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 374662


Elhelyezkedés

Budapest, XXII. kerület, Narancsvirág utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6718014


+36 30

Ingatlannet kód: NET6718014


Az általad megtekintett eladó Budapest, XXII. kerületi (Narancsvirág utca) ikerház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 215 m², míg a hozzá tartozó teleké 600 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. Az ikerház ára 161 millió Ft, négyzetméter ára 748 837 Ft, ami a Budapest, XXII. kerületi átlaghoz képest 19%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kovács Dénes referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6718014. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.