star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XX. kerület

  • 84 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 621 m²

    telek

Vételár:

50 millió Ft

Eladó ház Budapest, XX. kerület

  • 84 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 621 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XX. kerület

  • 84m²


Ár:

50 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladóvá vált Budapest XX. kerületében, a Frangepán utcában található ingatlanunk. Ez a tágas és hangulatos ház ideális választás lehet két generáció számára is. Az ingatlan 84 négyzetméteres alapterülettel rendelkezik, és három kényelmes szobát kínál. Bár a ház felújítandó állapotban van, fantasztikus lehetőséget biztosít arra, hogy a saját ízlésed szerint alakítsd ki otthonodat.

Az ingatlan egy 621 négyzetméteres saroktelken helyezkedik el, így bőséges tér áll rendelkezésedre kertészkedésre vagy akár kerti partik szervezésére. Az épület masszív tégla építésű, így hosszú távon is biztosítja a stabilitást és a megbízhatóságot.

A fűtést gáz kazán biztosítja, ami hatékony és költséghatékony megoldást jelent. A nagyobb kényelem érdekében a házban külön bejárattal rendelkező lakrész található, így minden generációnak saját magánélete lehet.

Az ingatlan elhelyezkedése is kiemelkedően előnyös. A Frangepán utca csendes és barátságos környéken található, mégis könnyen elérhetőek a város központi részei és a tömegközlekedési lehetőségek.

Ha szeretnél egy olyan ingatlant, ahol a saját elképzeléseid szerint alakíthatod ki az otthonodat, és két generáció kényelmesen elfér, akkor ne habozz! Vegye fel velünk a kapcsolatot és tekintse meg ezt a potenciálban gazdag ingatlant a Frangepán utcában!


Elhelyezkedés

Budapest, XX. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6714417


Buzás Miklós Dániel

Buzás Miklós Dániel

Ingatlanreferens további ingatlanjai
XXI. kerület - Zrínyi utca

XXI. kerület - Zrínyi utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6714417

Buzás Miklós Dániel

Buzás Miklós Dániel

Ingatlanreferens további ingatlanjai
XXI. kerület - Zrínyi utca

XXI. kerület - Zrínyi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XX. kerületi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 84 m², míg a hozzá tartozó teleké 621 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 50 millió Ft, négyzetméter ára 595 238 Ft, ami a Budapest, XX. kerületi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Buzás Miklós Dániel referens a XXI. kerület - Zrínyi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6714417. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.