star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVIII. kerület

  • 137 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 540 m²

    telek

Vételár:

99 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVIII. kerület

  • 137 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 540 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVIII. kerület

  • 137m²


Ár:

99 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1962
Szintek
1
Szobák száma
4
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Lónyaytelepen, a Pestszentlőrinci vasútállomással szemben, a Jegenye fasoron, 540 m2 (16x30) telek és a rajta álló két lakás, két garázs és egy műhely eladó!

A telken található két épület jól elkülönül egymástól.

A ház
A 137 m2-es családi ház kifejezetten tágas, hiszen csupán 29 m2-es nappalit és egy 23 m2-es hálószobát kínál. Igaz, hogy az épületnek van egy különleges helyisége is, amely funkciójának csupán a fantázia szab határt. Ez télikert, nappali, vagy akár egy könyvtárszoba is lehet. Mögötte egy 15 m-es helyiség és vizesblokk található, ahol most egy szauna üzemel, így még nagyobb potenciál rejlik a helyiségben.
A ház fűtését gázkazán, a hűtését központi rendszerű légkondicionáló biztosítja.
A ház szigetelt.
A nappaliból és a télikertből egy 15 m2-es teraszon keresztül juthatunk ki a kertbe. Itt egy valódi, 16 m2-es, 150 cm mély medence is várja a hűsölőket. A medencéhez természetesen szakszerűen kiépített gépészet is tartozik.

Az eredeti épület az 1960-as években épült, itt a belmagasság 310 cm. A nappali és a télikert később, a 90-es években épülhetett. Az utóbbiban alacsonyabb a belmagasság.

Nem csak a szobák, de a konyha és az étkező is tág helyet kínál a lakóknak. A konyha 16 m2-es, az étkező 12 m2-rel bővíti ezt a teret.
A fürdőszoba és a Wc külön helyiségben van, ahogy a mosókonyha is külön helyiség.

Garázsok
A telken található másik épület két utcafronti garázskapus garázst kínál, amely korábban autószerelő műhelyként funkcionált. A műhely mögött egy 15 m2-es konyha és egy 15 m2-es szoba található. Ennek fürdőszobája a garázs mellett lett kialakítva.

A két garázs feletti tetőtérben egy külön bejáratú, 30 m2-es garzon is található, konyhával és fürdőszobával, a bejárata előtt egy 7 m2-es terasszal.

A meleg vizet mindenhol villanybojlerek biztosítják, szám szerint 7 db.

Az elektromos betápláltság 3x25 A.

Költségek
Jelenleg egy fő használja ezt az ingatlant, így a valós költségekről nincs tapasztalat.

Közlekedés
A 36, 98, 98e, 200e, 217 jelzésű buszok, illetve a Pestszentlőrinci vasútállomás egy perc gyaloglással elérhetők. A vasúton a Nyugati-pályaudvar és Kőbánya -Kispest is elérhető.
Gépkocsival a Gyömrői úton és az Üllői úton

Környezet
A XVIII. kerületben, a Lónyaytelep ezen részén családi házak és kis közösségű társasházak találhatók. Az infrastruktúra jól kiépített, hiszen a szomszéd városrészekben többezres lakótelepek találhatók. Ezek ellátottsága kitűnő. A gyógyszertártól a szupermarketeken keresztül a templomokon át a termelői piacig minden elvárásnak megfelel. A Tesco és az Auchan hipermarketekhez külön buszjáratok indulnak a környékről.

A környékről:

családi házas, vasúti pályaudvar mellett


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XVIII. kerület, Jegenye fasor


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6692046


Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri

Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6692046

Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri

Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XVIII. kerületi (Jegenye fasor) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 137 m², míg a hozzá tartozó teleké 540 m². További jellemzői: az építés éve 1962, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 99 millió Ft, négyzetméter ára 722 628 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szimeth Norbert referens a Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6692046. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.