star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVII. kerület

  • 198 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 753 m²

    telek

Vételár:

148,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVII. kerület

  • 198 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 753 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVII. kerület

  • 198m²


Ár:

148 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2018
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladó kétgenerációs családi ház Alsórákoshegyen – azonnal költözhető, kiváló állapotban!Alsórákoshegy egyik legkeresettebb részén kínálunk eladásra egy 198 nm-es, teljesen felújított kétgenerációs családi házat. Az ingatlan egy 753 nm-es saroktelken található, ami a telek elhelyezkedésének köszönhetően igény szerint két különálló lakrésszé is átalakítható, így tökéletes választás lehet több generáció együttélésére, de akár befektetésként is remek lehetőség!Az ingatlan főbb jellemzői:Teljes alapterület: 198 nmTelek mérete: 753 nm, saroktelek, így az ingatlan könnyen megoszthatóKét különálló lakrész:Első lakrész (87 nm): 1963-ban épült, nappali, hálószoba, konyha-étkező, fürdőszoba WC-vel, és vendég WC.Második lakrész (111 nm): 2018-ban épült hozzá, modern kialakítású, konyha-étkező, nappali, két tágas hálószoba, fürdőszoba WC-vel, és vendég WC.Mindkét lakrész saját terasszal rendelkezik, így az együtt élő családtagok külön is pihenhetnek a szabadban.Műszaki állapot és felszereltség:Nyílászárók: Kétrétegű műanyag ablakok, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve, melyek hatékonyan szigetelnek.Fűtés: A fűtést egy 2018-ban cserélt, korszerű kombi gázkazán biztosítja. A ház külső szigetelése 10 cm-es vastagságú, ami jelentős energiamegtakarítást eredményez.Parkolás: Két autó számára kialakított parkolóhely biztosított az udvarban.Kert: A tágas, szépen gondozott kertben sütögető és pihenősarok található, amely ideális családi összejövetelekre vagy nyugodt pihenésre.Miért ideális választás ez az ingatlan?Két generáció számára: Az ingatlan kiválóan alkalmas két generáció együttélésére, mivel a két lakrész teljesen elkülöníthető egymástól.Felújított, azonnal költözhető: A ház teljes felújításon esett át, így az új tulajdonosnak nem kell a felújítással bajlódnia, az ingatlan azonnal költözhető.Csendes, mégis jól megközelíthető környék: Alsórákoshegy nyugodt, családias környezetében található, mégis közel a főbb közlekedési útvonalakhoz és a város szívéhez.Befektetési lehetőség: A két lakrész külön-külön is bérbe adható, így az ingatlan kiváló befektetési lehetőséget is kínál.Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Hívjon most, és tekintse meg személyesen ezt a remek adottságokkal rendelkező ingatlant!


Elhelyezkedés

Budapest, XVII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6715384


+36 70

Ingatlannet kód: NET6715384


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVII. kerületi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 198 m², míg a hozzá tartozó teleké 753 m². További jellemzői: az építés éve 2018, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 148,9 millió Ft, négyzetméter ára 752 020 Ft, ami a Budapest, XVII. kerületi átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Pongrácz Csilla referens a Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6715384. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.