star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVII. kerület

  • 122 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 304 m²

    telek

Vételár:

65,5 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVII. kerület

  • 122 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 304 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVII. kerület

  • 122m²


Ár:

65 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1975
Szobák száma
4
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Családi otthonra vágytok, amely kényelmes és mégis csendes környéken található? Akkor ez az ingatlan nektek szól! Rákoscsabán, található ez a kitűnő közeledési lehetőségekkel rendelkező, osztatlan közös tulajdonjogú , földszinti, tehermentes ingatlan. Az 122.65 nm-es ház 304.6 nm-es telken áll, és 4 szobával és 2 fürdőszobával és 2 konyhával rendelkezik. Adottságait figyelembe véve akár 2 generációnak is alkalmas, illetve befektetési célra is ajánlom. Az ingatlan állapota jó, a fűtés gáz (cirkó), így a hideg téli estéken sem kell aggódni a fűtésszámla miatt. Az ingatlan kertvárosi lakásként van meghirdetve, így ha szeretnél egy rendezett kerttel rendelkező otthont, akkor ez a lehetőség neked szól. A környék felkapott és biztonságos, így a család minden tagja biztonságban érezheti magát. A közlekedési lehetőségek kiválóak, így nem kell aggódni a munkába vagy az iskolába való eljutás miatt. A környéken minden megtalálható, amire szükséged lehet, így a mindennapi élet könnyen és gyorsan megoldható. Ha bármi kérdésed van az ingatlannal kapcsolatban, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, hogy megkapják a szükséges információkat az ingatlanról. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és keress minket még ma! Vásárlását díjmentes, bankfüggetlen hitelügyintézéssel és jogi tanácsadással segítjük!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Pince
10m²
Konyha
5.4m²
Fürdőszoba
4m²
Fürdőszoba
12m²
Konyha
12m²
Szoba
15.75m²
Szoba
20m²
Szoba
12.75m²
Szoba
27.25m²

Elhelyezkedés

Budapest, XVII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6684799


Otthon Centrum - Gyömrő

Otthon Centrum - Gyömrő

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6684799

Otthon Centrum - Gyömrő

Otthon Centrum - Gyömrő

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XVII. kerületi házrész 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A házrészről 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 122 m², míg a hozzá tartozó teleké 304 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fűtés típusa cirkófűtés. A házrész ára 65,5 millió Ft, négyzetméter ára 536 885 Ft, ami a Budapest, XVII. kerületi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Golubovics Katalin referens az Otthon Centrum - Gyömrő irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6684799. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.