star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 70 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 130 m²

    telek

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 70 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 130 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 70m²


Ár:

69 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Budapest 16.kerület Sashalom részén eladó nettó 70 nm lakóterülettel, 130 nm saját kerttel, 2022-ben felújított sorházi lakás.

A tulajdoni lapon társasházként bejegyzett épület az 1960-as évek végén épült, téglából, a főfalak 30 cm vastagok. Utólag a hátsó kert felé néző veranda lett beépítve ytongból, így növelve a szobaszámot. Az oldalsó falak, ahol szükséges volt, hangszigeteléssel lettek kiegészítve. A tető felújítása során a gerendákat kétoldalról megerősítették, cserélve lett a lécezés, és szigetelést is kapott.
Cserélve lettek a vezetékek, az elektromos hálózat 3 x 32 Amper. 4 darab klíma biztosítja az ingatlan hűtését-fűtését (Fisher típusú, a folyamatos karbantartásnak köszönhetően garanciális). Ariston okosbojlerről megoldott a meleg víz. Az ingatlan hőtartása nagyon jó, hiszen köztes lakásról van szó, illetve külső 10 cm-es szigetelést kapott, és új thermoüveges nyílászárókat (elektromos redőnnyel). A kedvező rezsi a napelemeknek is köszönhető, alig kellett eddig fizetni az év végi elszámolásnál.
Az új burkolatokból több doboz pótlásra szánt maradt, ez a vételár részét képezi. Közös költség nincs!
Jelenleg konyha nincs kialakítva, de ahogy az alaprajzon is látható, vagy főzőfülkének van meg a helye, vagy amerikai konyhás nappalit lehet csinálni a fürdő melletti helyiségből.
Bár az ingatlan elő- és hátsókerttel is rendelkezik, autóval a ház előtt lehet megállni. A hátsó kertben két hatalmas fa nyújt árnyékot, a zárt kerítésnek köszönhetően kellően intim.

A közelben Hév állomás, mely az Örs vezér tér és Gödöllő között közlekedik, Mátyásföld, Cinkota, Kistarcsa, Kerepes, Mogyoród érintésével, illetve a kék 44, 45, 92, 277 busz megállója. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 374320


Elhelyezkedés

Budapest, XVI. kerület, csendes utcában


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6714182


+36 70

Ingatlannet kód: NET6714182


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVI. kerületi (csendes utcában) sorház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A sorházról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 130 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: nincs. A sorház ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 998 571 Ft, ami a Budapest, XVI. kerületi átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Krisztina referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6714182. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.