star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 208 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 534 m²

    telek

Vételár:

99 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 208 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 534 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 208m²


Ár:

99 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
3
Szobák száma
5 (3 + 2)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára

2 lakásos családi ház , kedvezményes gáz és áram tarifával.
A 16. kerület csendes utcájában, számtalan lehetőséggel bíró, többgenerációs családi ház eladó, mely szintenként jogosult a kedvezményes rezsi tarifára. Szomszédos házzal összeér, de nem közösek a falak. Osztatlan közös tulajdon, de ügyvéd által készített használati megállapodás biztosítja a jogi rendezettséget.
A ház kívülről korszerűsített, perlites, hő záró vakolatot kapott. Új műanyag nyílászárókra cserélték az ablakokat. A garázs egy autó beállására alkalmas, a ház előtt több autó parkolására is van lehetőség . A garázs szerelőaknával ellátott és innen is megközelíthető az alagsor. A benne rejlő sokszínűség kiaknázatlan a tágas helyiségek miatt plusz élettér kialakítható. Nagysága a földszintéhez hasonló. Itt található a kazán, bojler és mosógép. A szuterén több helyről is megközelíthető a házból, udvarról vagy a garázs felől is.
Az előkertben fák, növények vannak és a házhoz épített járda vezet. A bejárat lépcsőn közelíthető meg. A közlekedőből több helység nyílik. Balra lépcsőfeljáró vezet az emeletre és mellette pincelejáró az alagsorra vezető fa borítású lépcsőkkel.
A folyosóról normál állapotú , kádas fürdőszobát és külön Wc-t találhatunk. Mellette egy félszoba melyből könnyen megközelíthető a fürdő akár idősebbeknek is. !A bejárattal szemben étkező, konyha,szoba és a nappaliba érkezünk. A konyhában kamra és tálalóablak segíti a készülődést. A konyha világos, beépített bútorzattal. Az étkező, nappali a kényelmet szolgálja nagysága és fénye miatt, és ez lehetővé teszi nagycsalád és baráti társaságok fogadását. Egyszárnyú teraszajtóval kapcsolódik egy terasz a nappalihoz, kilátással a hátsó kertre. Az étkezőből jobbra pedig egy újabb szoba található komfortos élettérrel.
A lépcsőfeljárón továbbhaladva a felső szintet érjük el nagy méretű szobákkal,konyhával,fürdőszoba Wc-vel.

A kert szintén füvesített, fás, elkerített. A végében felújításra szoruló tároló található.
A ház közelében van óvod a , játszótér,buszmegálló,sportolási,kirándulási lehetőségek a Naplás-tóhoz vagy a Szilas-patakhoz.
Ajánlom olyan családoknak, akiknek fontos a nyugodt környezet és a mindennapi kikapcsolódás.
Ha felkeltette az érdeklődésüket, hívjanak most!


Elhelyezkedés

Budapest, XVI. kerület, Andocs utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6491876


Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6491876

Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XVI. kerületi (Andocs utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 208 m², míg a hozzá tartozó teleké 534 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 99 millió Ft, négyzetméter ára 475 962 Ft, ami a Budapest, XVI. kerületi átlaghoz képest 42%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sándor-Varga Melinda referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6491876. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.