star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVI. kerület, Sashalom

  • 97 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 440 m²

    telek

Vételár:

87,1 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVI. kerület, Sashalom

  • 97 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 440 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVI. kerület, Sashalom

  • 97m²


Ár:

87 100 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1938
Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
udvarban
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Költözhető
Azonnal
Kilátás
Utcai
Erkély, terasz mérete
16 m²
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

 A családi ház Sashalom csendes mellékutcájában található. A közlekedés kiváló Örs Vezér tere busszal 15 perc, kocsival 10 perc alatt elérhető.  A közelben több iskola / Waldorf is/, és óvoda található. Könnyed sétával elérhető a Sashalmi piac, az erdő, a kilátó, orvosi rendelő, Polgármesteri Hivatal. A  nagypolgári stilusban épült téglaépítésű ház beton alapon nyugszik, a beton falú pincében található egy vegyes tüzelésű kazán keringető szivattúval.  A házban található a gázcirkó . A földszinti alaprajzból látható, hogy a konyha és a mellette lévő helyiség  választfalat lebontva egybenyitható egy tágas,napos konyha + étkezőt kaphatunk. A tetőtérben a 70-es évek közepén a fafödém helyére betonfödém került, és kialakításra került egy kis közlekedő, szoba, mosdó + WC. A tető ujralécezése, és cserepezése 10 évvel ezelött, az 5 cm dryvit szigetlés 15 évvel ezelött készült. A telek 440 m2 , a ház körbejárható, parkolás kerten belül 1 kocsi számára. A Telek hátsó részében található a füvesített intim kert, gyümölcsfákkal. Az öntözésről ásott kút gondoskodik.  A kertben egy kisebb téglaépület található, szerszámok tárolására tökéletes.


Elhelyezkedés

1163, Budapest, XVI. kerület, Sashalom, Bőség utca 17


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6711552


Ingatlannet kód: 6711552


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVI. kerület, sashalomi (Bőség utca 17) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 97 m², míg a hozzá tartozó teleké 440 m². További jellemzői: az építés éve 1938, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 87,1 millió Ft, négyzetméter ára 897 938 Ft, ami a Budapest, XVI. kerületi átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Sándor Papp hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6711552. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVI. kerület, Sashalom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.