star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XV. kerület

  • 184 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 187 m²

    telek

Vételár:

154,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XV. kerület

  • 184 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 187 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XV. kerület

  • 184m²


Ár:

154 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2005
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok egy MEDENCÉS házat a XV., kerület csendes kertvárosi részén. A 194 m-es, két szintes, dupla komfortos, téglaépítésű családi ház 187 m-es telken helyezkedik el és 2005-ben épült. Napos, világos, rezsije alacsony. terasszal és 6 szobával rendelkezik. 2022-ben teljes körű szigetelést kapott. A tetőtérben 5 szoba és egy sarokkádas fürdőszoba kapott helyet, a földszinten található hatalmas nappaliból impozáns kilátás tárul a kültéri medencés hátsó kertre. A ház alatt egy tágas pincét is kialakítottak, a fűtésről központi cirkó gondoskodik. A rendezett, szépen karbantartott kert hangulatos, a szomszédoktól szeparált. A ház igényes minőségi burkolatok felhasználásával épült, jól alakítható, tágas! Az ingatlan előnyei: - kiváló infrastruktúra (közlekedés, közintézmények, szórakozási és bevásárlási lehetőségek) - csendes, kertvárosi környezet, - jó esztétikai és műszaki állapotú ingatlan, folyamatosan karbantartott ház, - parkolás jelenleg az utcán, a ház előtt is lehetséges, - a rezsiárak változásai - átlagfogyasztás mellett - nem érintik a lakást és jól kalkulálható a havi rezsiköltség is. Jöjjön, tekintsük meg együtt ezt az impozáns ingatlant. Időpont egyeztetéssel kapcsolatban keressen bizalommal, a hét bármely napján elérhető vagyok!


Elhelyezkedés

Budapest, XV. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6678841


+36 20

Ingatlannet kód: NET6678841

Az általad megtekintett eladó Budapest, XV. kerületi házrész 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A házrészről 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 184 m², míg a hozzá tartozó teleké 187 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A házrész ára 154,9 millió Ft, négyzetméter ára 841 848 Ft, ami a Budapest, XV. kerületi átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Gyökeri Ágnes referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6678841. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.