star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XIX. kerület

  • 146 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 280 m²

    telek

Vételár:

116,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XIX. kerület

  • 146 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 280 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XIX. kerület

  • 146m²


Ár:

116 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1997
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

Kispest legjobb részén, a XIX. kerületben egy gyönyörű, 146 nm-es, 1997-ben épült ikerházfél.

Az ingatlan egy 280 nm-es ügyvéd által megosztott telken helyezkedik el.

A házban két hálószoba, két félszoba és két fürdőszoba található. A tágas, amerikai konyhás nappali ideális a családi és baráti összejövetelekhez. A 30 nm-es mélygarázsban kényelmesen elfér az autó, és a 22 nm-es pincehelyiség további tárolási lehetőséget biztosít.

A tégla építésű ház minőségi anyagokból készült, réz villanyvezetékekkel. A nyári hőségben két klíma biztosítja a kellemes hőmérsékletet. A hátsó kertre néző teraszok és a K-DNy-i tájolás miatt az ingatlan rendkívül világos és barátságos.

A kertben autóbeállási lehetőség is van, így több autó is elfér. Az ingatlan tavaly új gáz cirkó fűtési rendszert kapott, és a biztonság érdekében riasztóval van felszerelve.

A ház egy nagyon csendes zsákutcában található, így ideális családoknak vagy azoknak, akik nyugalomra vágynak, mégis közel szeretnének maradni a város forgatagához.

Az ingatlan per és tehermentes!

Vevőink számára a közvetítés díjtalan!


Elhelyezkedés

Budapest, XIX. kerület, Kispest


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6698881


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIX. kerületi (Kispest) ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). Az ikerházról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 146 m², míg a hozzá tartozó teleké 280 m². További jellemzői: az építés éve 1997, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. Az ikerház ára 116,9 millió Ft, négyzetméter ára 800 685 Ft, ami a Budapest, XIX. kerületi átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Diciannove Kft. referens a MPD Hungary Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6698881. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.