star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XI. kerület

  • 240 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 660 m²

    telek

Vételár:

410 millió Ft

Eladó ház Budapest, XI. kerület

  • 240 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 660 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XI. kerület

  • 240m²


Ár:

410 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2019
Szintek
1
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

EXKLUZÍV családi ház Madárhegyen!Eladóvá vált egy 2019-ben épült, minden igényt kielégítő családi ház, Madárhegy csendes részén! Ez a PRÉMIUM kategóriás ingatlan egy privát magánútról közelíthető meg, garantálva a zavartalan NYUGALMAT és a maximális BIZTONSÁGOT. A három szintes ingatlan délnyugati fekvésének és üvegezett frontjának köszönhetően reggeltől estig fényárban úszik, ami a ház belterébe is mediterrán hangulatot varázsol. A legalsó szinten található egy KÉTÁLLÁSOS GARÁZS, ahonnan az előszobába lépünk be. Innen egy professzionálisan hangszigetelt stúdió szoba és a gépház nyílik.A következő szinten egy tágas, amerikai konyhás 52 négyzetméteres nappali vár minket, ahonnan frontüvegezett alumínium tolóajtókon keresztül juthatunk ki az alsó, nyitott teraszra. Ezen a szinten további kényelmet biztosít egy zuhanyozós fürdőszoba és egy praktikus kamra.Az emeletre érkezve, elsőleg a fő hálószobát találjuk, mely saját gardróbbal és egy LUXUS fürdőszobával rendelkezik. Ebből a szobából is kiléphetünk az egész épület frontján végig húzódó panorámás, fedett teraszra. A fő hálószoba mellett van a tágas gyerekszoba, ami a gyerekek biztonsága érdekében a teraszfront üvegfala, üveg tolóajtaja törésálló üveggel lett ellátva. Ezen a szinten kapott helyet a vendégszoba és egy második kádas fürdőszoba is. Minden szobában ELEKTROMOS ZSALUZIÁK gondoskodnak a fényzárásról.A gyönyörű kertben, úgy élvezhető az egzotikus növények által adott trópusi hangulat, mint a hazai gyümölcsöskert meghitt atmoszférája. Egy, két éve épült, karbantartott játszótér gondoskodik a kicsik szórakozásáról. A ház hűtésről és fűtésről hőszivattyú gondoskodik, míg a kiváló energiahatékonyságot a 15 centis AUSTROTHERM GRAFIT SZIGETELÉS biztosítja.Ez a modern otthon ideális választás mindazoknak, akik egy csendes zöld környezetben, magas színvonalú kivitelezésű ingatlant keresnek. Ne hagyja ki ezt a KIVÉTELES lehetőséget. Jöjjön el megtekinteni!

410000000 Ft

Referencia szám: HZ060198


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6723522


+36 30

Ingatlannet kód: NET6723522


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 240 m², míg a hozzá tartozó teleké 660 m². További jellemzői: az építés éve 2019, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 410 millió Ft, négyzetméter ára 1 708 333 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 35%-kal magasabb. Az ingatlant Berényi Adrienn referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6723522. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.