star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XI. kerület

  • 185 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 549 m²

    telek

Vételár:

215 millió Ft

Eladó ház Budapest, XI. kerület

  • 185 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 549 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XI. kerület

  • 185m²


Ár:

215 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2009
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk egy páratlan, önálló családi házat, mely 2009-ben épült és Kelenföld kertvárosi részének csendes, nyugodt utcájában található. Ez az ingatlan ideális választás akár több generáció számára is, köszönhetően a jól megtervezett, külön bejáratú lakóegységeinek és a privát kertre nyíló varázslatos kilátásnak. Az ingatlan egy 549 négyzetméteres, rendezett, csodálatos növényzettel beültetett téglalap alakú telken fekszik északi fekvésű utcafronttal.A 170 m2-es ház alsó szintje egy nappalit, 2 hálószobát, egy konyhát, zuhanyzós fürdőszobát és egy WC-t foglal magában. Az emeleti részhez külső lépcsőn lehet feljutni, ahol egy amerikai konyhás nappali, két további hálószoba, egy gardrób, egy fürdőszoba és az előtérből nyíló wc található.A komfortot mindkét szinten klímaberendezések és egy központi, radiátoros rendszerű Viessmann cirkókazán biztosítja, míg a meleg vizet elektromos bojlerek garantálják.TOVÁBBI EXTRÁK:- tágas terasz- biztonsági fóliás üvegfelületek- távfelügyelet- fúrt kút- robot fűnyíró- fedett kocsibeálló- kerti tárolóAz ingatlan környéke csendes és családias hangulatú, tökéletes választás azoknak, akik a nyugalmat és a privát teret fontosnak tartják, miközben fontos a közelség a városközponthoz. A lakóhely közelében található parkok és zöldterületek számos lehetőséget kínálnak a kikapcsolódásra, míg a hétköznapi kényelmet a közeli üzletek, oktatási és egészségügyi intézmények szolgálják ki. A tömegközlekedés könnyen elérhető, így a város bármely pontja gyorsan megközelíthető.Összefoglalva, ez az önálló családi ház kiváló választás lehet azok számára, akik kényelmes városi életet szeretnének élvezni zöld környezetben. Ajánljuk minden korosztálynak, családoknak, összeköltözőknek vagy befektetési céllal érkezőknek. Ne szalassza el ezt a lehetőséget, keressen bizalommal és legyen ennek a lenyűgöző otthonnak új tulajdonosa!

215000000 Ft
Érdeklődni lehet: Erdei Anna Erika 20-2835820

Referencia szám: HZ050187-IN


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6717972


+36 20

Ingatlannet kód: NET6717972


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 185 m², míg a hozzá tartozó teleké 549 m². További jellemzői: az építés éve 2009, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 215 millió Ft, négyzetméter ára 1 162 162 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Erdei Anna Erika referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6717972. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.