star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Visegrád

  • 110 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 895 m²

    telek

Vételár:

79 millió Ft

Eladó ház Visegrád

  • 110 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 895 m² telek

  • Eladó ház Visegrád

  • 110m²


Ár:

79 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2000
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Visegrád Szentgyörgypuszta részén, Dunabogdány mellett eladó 110 nm-es ház, 895 nm sík telken.A főépület a ’60-as években épült, melyet a 2000-es években bővítettek, felújították. Ekkor alakult ki a két külön bejáratú lakrész. Az egész épületet 2021-ben kívülről szigetelték; a színezés már az új tulajdonos feladata. A meleg vizet villanybojler, a ház fűtését Nobo elektromos fűtőpanelek biztosítják (de van egy fatüzelésű kályha is sütő funkcióval). 2021-ben a tetőre napelemeket telepítettek. Riasztórendszer kiépítve.A nagyobb házrész 94 nm:- 4 szoba,- 6nm-es gardrób szoba,- külön konyha, a végében kamra résszel,- sarokkádas fürdő, wc-vel,- külön wc,- 32nm-es felülről fedett terasz,- a sátortetős házrész födéme járható, fújt szigeteléssel fedett,- az oldalsó szobák felett szigetelt lapostető van, ahol panoráma tetőterasz is kialakítható. A kisebb házrész16 nm:- garzon; galérián háló résszel, - zuhanyzós fürdő wc-vel,- nappali részen konyhapult,- sátortetős,- önálló apartmanként nagyobb gyereknek, vendégeknek használható vagy kiadható.A telekre elektromos kapun keresztül juthatunk be. Az utcától 2m magas, tömör téglakerítés választja el.Két autónak felülről és oldalról fedett kocsibeálló használható.A telektől csupán 150 m-re van a buszmegálló Budapest és Visegrád, Esztergom irányába. Pár perc sétányira a Kisoroszi rév. Dunabogdány központja mindössze 2,5 km, ahol bevásárlási lehetőség, posta, gyógyszertár stb. biztosított. Visegrád központja is kb. 4 km.Az ingatlan Üh-1, belterületi, hétvégi házas övezetben helyezkedik el (legnagyobb beépíthetőség 20%). A tulajdoni lapon kivett hétvégi ház, udvar megnevezésű. Nyaralóként vagy állandó lakhatásra is használható.

Referencia szám: HZ032935-IN


Elhelyezkedés

Visegrád, Szentgyörgypusztai út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6675998


+36 30

Ingatlannet kód: NET6675998

Az általad megtekintett eladó visegrádi (Szentgyörgypusztai út) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 895 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 79 millió Ft, négyzetméter ára 718 182 Ft, ami a visegrádi átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Vadászy Gábor hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6675998. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Visegrád ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.