star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Villánykövesd

  • 98 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 824 m²

    telek

Vételár:

35,95 millió Ft

Eladó ház Villánykövesd

  • 98 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 824 m² telek

  • Eladó ház Villánykövesd

  • 98m²


Ár:

35 959 560 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1940
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Villányi borvidéken Villánykövesden, eladó egy lenyűgöző panorámával rendelkező ingatlan. A csendes, nyugodt környezet ideális családok számára állandó lakhatásra, és pihenésre feltöltődésre egyaránt. A ház teljes körűen felújított, víz, gáz és áram vezetékek cseréje megtörtént, így az új tulajdonosoknak egy dolguk van. Beköltözni, és szeretettel, élettel betölteni ezt a családi fészket. Az ingatlan két generáció számára is kényelmes otthont nyújt, mivel két különálló lakrész található benne, de akár össze is nyitható a két rész, és ekkor egy igazán tágas, mindent kielégítő házat kapunk.

Az amerikai konyhás nappali tökéletes helyszín a családi összejövetelekhez. A felújítás során ügyeltek a hagyományos stílus megóvására, így a ház megőrizte eredeti báját és karakterét. A kertben található kút csodás díszítő elem, és hasznos is, ha kertészkedni szeretnénk.

Az ingatlan kiválóan alkalmas falusi turizmus céljára, ha Ön ebben gondolkodik, mivel a környék bővelkedik látnivalókban és a magyar borkultúra kiemelkedő területe. A közeli borászatokban remek borkóstolókat tarthatunk, és a helyi borfesztiválok is nagy vonzerőt jelentenek. Már érzem, hogy kiült a birtok elé, és kíváncsi mit lát lelki szemei előtt. Amit lát, a valóság, dombok, lankák varázslata.

Ha Ön kedves olvasó szeretné élvezni a vidéki élet nyugalmát, tágas, hagyományt tisztelő házat keres, vagy több generáció együttélésében hisz, megtalálta amit keres! Villánykövesd bája és a ház kiváló állapota garantáltan elvarázsol minden látogatót. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, legyen Ön az új tulajdonosa ennek a csodálatos ingatlannak!

Az otthonához hozzásegíteni Önt az én hivatásom! Szeretettel megtölteni az Ön feladata! Álmodjuk meg közösen, legyünk egy csapat! Várom hívását!
Az otthonához hozzásegíteni Önt az én hivatásom! Szeretettel megtölteni az Ön feladata!
Álmodjuk meg közösen, legyünk egy csapat az ingatlanügyekben!
Várom hívását!

Referencia szám: HZ062265-IN


Elhelyezkedés

Villánykövesd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6694915


+36 70

Ingatlannet kód: NET6694915

Az általad megtekintett eladó villánykövesdi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 98 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 824 m². További jellemzői: az építés éve 1940, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 35,95 millió Ft, négyzetméter ára 366 934 Ft. Az ingatlant Gradwohl Angéla referens a Pécs Királyház irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6694915. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Villánykövesd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.