star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Várpalota

  • 85 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 413 m²

    telek

Vételár:

43 millió Ft

Eladó ház Várpalota

  • 85 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 413 m² telek

  • Eladó ház Várpalota

  • 85m²


Ár:

43 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1955
Szobák száma
2
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Kedves Érdeklődő! Szeretnénk bemutatni Önnek ezt a csodálatos sorházrészt, amely tökéletes választás lehet azok számára, akik csendes, de ugyanakkor felkapott környéken szeretnének élni. Az ingatlan Várpalota Rákóczi telepén található, a Szent Borbála utcában, amely egy nagyon nyugodt és biztonságos környék. Az ingatlan egy 85 nm-es, 2 szobás, 1 fürdőszobás ház, amely egy 413 nm-es telekkel rendelkezik. Az ingatlan állapota átlagos, felújításra szorul. A fűtés gázcirkóval történik, ami nagyon gazdaságos és hatékony. Az ingatlanhoz tartozik egy nagy terasz is, gyünmölcsfákkal ültetett kert, alkalmas arra, hogy élvezze a környék szépségeit. Az ingatlan környéke nagyon csendes és nyugodt. Ideális választás lehet azok számára, akik szeretnének elvonulni a város zajától, de ugyanakkor szeretnék élvezni a városi élet előnyeit is. A környék nagyon jó közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, így könnyedén elérheti a város központját vagy akár a környékbeli városokat is. Ha szeretne többet megtudni erről az ingatlanról, vagy bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Mindig szívesen állunk rendelkezésére, hogy segítsünk Önnek megtalálni az álmai otthonát.
A vásárláshoz díjmentes hitelszűrést is biztosítunk. Megtaláljuk Önnek a legjobb megoldást.

Az eladó kizárólagos megbízással bízta meg irodánkat. Időpont egyeztetés céljából hívjon!

#OtthonCentrum #lakás #ház #eladás #vétel #Veszprém #OC #Ingatlanadásvétel #eladva #Veszprémvármegye #Ingatlanközvetítő #Otthonszakértő #Albérlet #Ingatlaniroda #ingatlanos #szép #realestate #újlakás #újotthon #állás #álláskeresés #panel #panellakas #társasház #munka #instagood #családiház #szépházak #siker #homestaging #eladólakás #otthon #ingatlan #eladóingatlan #munkalehetőség #karrier

Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Wc
2m²
Terasz
15m²
Közlekedő
14m²
Fürdőszoba
6m²
Konyha
15m²
Szoba
20m²
Szoba
22m²

Elhelyezkedés

Várpalota


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6678095


HASONLÓ INGATLANOK


58 000 000 Ft

Várpalota

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 94m²

69 000 000 Ft

Várpalota

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 105m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6678095


Az általad megtekintett eladó várpalotai sorház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A sorházról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m², míg a hozzá tartozó teleké 413 m². További jellemzői: az építés éve 1955, a fűtés típusa cirkófűtés. A sorház ára 43 millió Ft, négyzetméter ára 505 882 Ft, ami a várpalotai átlaghoz képest 20%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Domokos Viktória referens a Nagy Nándor irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6678095. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Várpalota ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.