star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Várpalota, Inota

  • 85 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 800 m²

    telek

Vételár:

45 millió Ft

Eladó ház Várpalota, Inota

  • 85 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 800 m² telek

  • Eladó ház Várpalota, Inota

  • 85m²


Ár:

45 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1970
Szobák száma
4
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Családi házat kínálunk eladásra Várpalota Inota nevű városrészében, a felkapott Kisfaludy utcában. Az ingatlan használt, részben felújítandó állapotban van, de a 800 nm-es telekkel és a 85 nm-es alapterülettel rengeteg lehetőséget rejt magában. A házban 4 szoba és 2 fürdőszoba található, így ideális választás családoknak, akik szeretnének kikapcsolódni a város zajától. Az ingatlant a tulajdonos néhány éve részben felújította. Új tetőszerkezet és héjazat került az épületre, a víz és villanyvezetékeket is kicseréltette. Az ablakok nagy része műanyag-hőszigetelt ablakok.
Az ikerház külön helyrajziszámon szerepel, két utcafronti bejárattal, teljesen elszeparálva szomszédtól. A kertben gyümölcsfák és tároló helyiségek találhatóak.
A panoráma sem utolsó, ami az ingatlanhoz tartozik, hiszen gyönyörű kilátás nyílik a környékre.
A környék rendkívül biztonságos és csendes, ideális helyszín a nyugalomra vágyóknak. Az autóval közlekedők számára is előnyös, hiszen a közeli főút könnyen elérhető, így a város bármely pontja könnyen megközelíthető. A tömegközlekedési lehetőségek szintén kiválóak, hiszen a buszmegálló mindössze pár perc sétára található. Az ingatlan környéke számos előnyös adottsággal rendelkezik, így a környékbeli boltok, iskolák és óvodák mind könnyen elérhetőek. A természetkedvelők számára pedig rengeteg lehetőség adódik a kirándulásra és a túrázásra a közeli erdőkben és hegyekben.
Ha kérdése lenne az ingatlanról, bátran keressen minket, hiszen ügyfeleink bizalmára építjük tevékenységünket. Ha szeretne csodálatos kilátással rendelkező, csendes és biztonságos környezetben élni, akkor ez az ingatlan remek választás lehet az Ön számára.
Hiteltanácsadónk díjmentes, részletes tájékoztatást nyújt az ingatlan megvásárlásához szükséges hitel lehetőségekről.

Az ingatlan kizárólagos megbízással rendelkezik, megtekintés előzetes időpontegyeztetés után történik!

Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

#OtthonCentrum #lakás #ház #eladás #vétel #Veszprém #OC #Ingatlanadásvétel #eladva #Veszprémvármegye #Ingatlanközvetítő #Otthonszakértő #Albérlet #Ingatlaniroda #ingatlanos #szép #realestate #újlakás #újotthon #állás #álláskeresés #panel #panellakas #társasház #munka #instagood #családiház #szépházak #siker #homestaging #eladólakás #otthon #ingatlan #eladóingatlan #munkalehetőség #karrier

Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Terasz
11m²
Előszoba
3.74m²
Fürdőszoba
2.73m²
Fürdőszoba
3.24m²
Szoba
13.97m²
Szoba
10.64m²
Szoba
15.67m²

Elhelyezkedés

Várpalota, Inota


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6685836


+36 70

Ingatlannet kód: NET6685836


Az általad megtekintett eladó Várpalota, inotai ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m², míg a hozzá tartozó teleké 800 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa konvektor. Az ikerház ára 45 millió Ft, négyzetméter ára 529 412 Ft. Az ingatlant Domokos Viktória referens a Nagy Nándor irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6685836. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Várpalota, Inota ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.