star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vámospércs

  • 90 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 420 m²

    telek

Vételár:

18,9 millió Ft

Eladó ház Vámospércs

  • 90 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 420 m² telek

  • Eladó ház Vámospércs

  • 90m²


Ár:

18 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1961
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cserépkályha
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Eladó Vámospércsen egy családi ház, mely 90 m² lakótérrel és 420 m² telekmérettel rendelkezik. Az épület 1 szintes és átlagos állapotú, ideális választás egy kis család számára, melyben 2 db szoba és 1 db fürdőszoba található, így kényelmes otthont nyújt a jövendő lakóknak. A ház mellett egy ideális méretű nyárikonyha és kamra is található.
Az ingatlant a praktikus elrendezésnek köszönhetően egy igazán családias, meleg otthonná alakíthatja az új tulajdonosa.

A fenntartási költségei alacsonyak, így ideális választás azoknak, akik szeretnének spórolni. Csendes utcában található, ezáltal garantált a nyugodt, stresszmentes élet. A jó közlekedésnek köszönhetően könnyedén elérhető a közeli belváros, ahol több üzlet, orvosi rendelő, iskola, óvoda és egyéb intézmény található.

Ha felkeltette érdeklődését, várom hívását! alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, parkosított udvar, redőnyözött, pince, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, fúrt kút
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Vámospércs, Vámospércs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6698414


HASONLÓ INGATLANOK


29 900 000 Ft

Vámospércs, Rákóczi utca

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 77m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6698414

Az általad megtekintett eladó vámospércsi (Vámospércs) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 420 m². További jellemzői: az építés éve 1961, a fűtés típusa cserépkályha. Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 18,9 millió Ft, négyzetméter ára 210 000 Ft, ami a vámospércsi átlaghoz képest 29%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tripsó Tibor referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6698414. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vámospércs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.