star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tiszalúc

  • 98 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 800 m²

    telek

Vételár:

17,8 millió Ft

Eladó ház Tiszalúc

  • 98 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 800 m² telek

  • Eladó ház Tiszalúc

  • 98m²


Ár:

17 800 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1977
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
gázszilikát

Az ingatlanról:

Tiszalúc csendes részén, a Mátyás király utcában 800m2-es telken 3 szobás, 100m2-es családi ház eladó. A hatalmas telken filagória, illetve több melléképület is megtalálható, melyek között állattartásra alkalmas épületek is vannak. Nyílt, és fedett garázs is rendelkezésre áll. A fűtés vegyes tüzelésű-, és gázkazánról megoldható, a meleg víz villanybojlerről biztosított. A rendkívül nagy méretű szobák mellett óriási ebédlő teszi lehetővé az akár nagyobb családi összejöveteleket, nyáron pedig az udvaron lévő filagória is hasonló lehetőségeket kínál. Szép és nyugodt a környezet. Az ingatlannal szemben mező, picit távolabb erdős rész látható, nem mellesleg rendkívül tiszta a levegő. Mindhárom szoba külön nyílik, ezért többgyermekes családnak is maximálisan ideális ez a kedves otthon, mely folyamatosan karban van tartva. Akár azonnal költözhető, igény szerint alakítható. A szomszédok segítőkész, barátságos emberek, figyelnek egymásra. Kamera és riasztó rendszer is telepítésre került, amely akár telefonnal vezérelhető, megfigyelhető, ha az ember elutazik. Jöjjön el, és tekintse meg, garantáltan nem fog csalódni! Vevőink rendelkezésére állunk finanszírozási kérdésekben is OTP banki hátterünkkel! Hívása során kérem, hivatkozzon az M279229 referenciaszámra!

Referencia szám: M279229-IN


Elhelyezkedés

Tiszalúc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6671793


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6671793

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó tiszalúci családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 98 m², míg a hozzá tartozó teleké 800 m². További jellemzői: az építés éve 1977, a fal építési anyaga gázszilikát, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 17,8 millió Ft, négyzetméter ára 181 633 Ft, ami a tiszalúci átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Cselényi Norbert referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6671793. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszalúc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.