star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tiszakécske

  • 72 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 754 m²

    telek

Vételár:

15,9 millió Ft

Eladó ház Tiszakécske

  • 72 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 754 m² telek

  • Eladó ház Tiszakécske

  • 72m²


Ár:

15 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
vályog

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Tiszakécske belvárosától mindössze 3 percre található ez a régi, hangulatos vályogház. Az ingatlan 3 szobás, gázkonvektoros fűtéssel rendelkezik, vastag falai pedig biztosítják, hogy nyáron hűvös, télen pedig minimális rezsivel fenntartható legyen. A gerendás szobák különleges atmoszférát kölcsönöznek a háznak, ahol könnyen el tudja képzelni magát a jövőbeli tulajdonos.

A fürdőszobában jelenleg fatüzelésű bojler található, amely minimális befektetéssel elektromos bojlerre cserélhető és a kádat modernizálva igazán kényelmes fürdőszobát alakíthat ki. A nagyszoba ablaka már ki lett cserélve.

Az előkertben egy praktikus kamra található, míg a ház mögött állattartásra alkalmas ól és növénytermesztésre kiváló földterület kapott helyet. Ez utóbbi az elmúlt években két család zöldségigényét is fedezte. Az ingatlan tehermentes, és remek lehetőségeket kínál azoknak, akik minimális befektetéssel szeretnének egy gazdaságos és otthonos környezetben élni.

Felkeltette az érdeklődését? Hívjon bizalommal és egy előre egyeztetett időpontban közösen meg tudjuk tekinteni az ingatlant. A finanszírozásban is tudok segíteni!


Elhelyezkedés

Tiszakécske


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6683700


Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6683700

Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó tiszakécskei családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 72 m², míg a hozzá tartozó teleké 754 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 15,9 millió Ft, négyzetméter ára 220 833 Ft, ami a tiszakécskei átlaghoz képest 39%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fekete Patrik Sándor referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6683700. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszakécske ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.