star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tiszafüred

  • 86 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 738 m²

    telek

Vételár:

33,3 millió Ft

Eladó ház Tiszafüred

  • 86 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 738 m² telek

  • Eladó ház Tiszafüred

  • 86m²


Ár:

33 300 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1974
Szintek
1
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
gázszilikát

Az ingatlanról:

Tiszafüreden ELADÓ, kertvárosi családi ház!
Tiszafüred, az Új Balaton azaz a Tisza-tó fővárosa. Kihagyhatatlan ajánlat azoknak, akik új otthont vagy családi nyaralót keresnek. A vízpart 2000 m-re, míg a fő út 200 m-re ám mégis csendes zöldövezetben található az ingatlan. Nem túl nagy a kert és két bejárat is van a házban. Kiváló elhelyezkedés, összközművel ellátva. A gáz cirko kazán nemrég lett cserélve. A fűtés nem csupán a radiátorokkal, hanem kéménybe köthető kis fa tüzelésű kályhákkal is megoldható. Tehermentes, rendezett tulajdonviszonyokkal. Három külön nyíló szoba, tágas folyosó, Wc és Fürdőszoba, tiptop konyha és a hozzá tartozó nappali-étkező egy szuper családias hangulat és lakhatás megalapozója. Ez a ház ezt mind tudja. Szilikát építés, cserép héjazat. A nyílászárók és a burkolók cseréje nagy részben megtörtént.
Felkeltettem az érdeklődését? Ne habozzon! Amennyiben további felvilágosítást szeretne, keressen bizalommal!
Az ingatlanra CSOK + - megfelelő személyi feltételek mellett - felvehető! Babaváró hitel ügyintézését is vállalom.
Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére! Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes.


Elhelyezkedés

Tiszafüred


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6710307


Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6710307

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó tiszafüredi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 86 m², míg a hozzá tartozó teleké 738 m². További jellemzői: az építés éve 1974, a fal építési anyaga gázszilikát, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 33,3 millió Ft, négyzetméter ára 387 209 Ft, ami a tiszafüredi átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Faragó Judit Éva referens a Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6710307. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszafüred ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.