star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tiszaföldvár

  • 134 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 312 m²

    telek

Vételár:

39,5 millió Ft

Eladó ház Tiszaföldvár

  • 134 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 312 m² telek

  • Eladó ház Tiszaföldvár

  • 134m²


Ár:

39 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1980
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A  martfűi  CasaNetWork ingatlaniroda megvételre kínál Tiszaföldváron egy 4 szobás 134 m2-es kétszintes családi házat. Az épület a város központjához közel egy nyugodt környéken található 5 percen belül elérhetőek a boltok, iskola, óvoda, orvosi rendelő,Beton alapon téglazattal épült 1980-ban.Az épület földszintjén található egy nagyméretű szoba, felújított konyha, kamra, előtér, WC, garázs, kazánház.Az emeleten további három szoba és egy fürdőszoba kapott helyet, amelyekhez erkélyek is tartoznak.A homlokzaton elhelyezkedő nagyméretű ablakok és az erkélyek világossá teszik az épület helyiségeit.Az udvaron egy utcára néző garázs és egy pincével ellátott melléképület is épült.Az épület szigetelt kívülről, ezért a rezsi alacsony.A ház központifűtésének üzemeltetésére két lehetőség van, vagy gázkazánnal vagy vegyestüzelésű kazánnal.Az ingatlan ipariárammal ellátott.Ajánlom több gyerekes családoknak és akár kétgenerációnak is kényelmes lakhatást biztosíthat.A településen található egy gyógyvizes termálfürdő, ami kiszolgálja a gyógyulni és pihenni vágyókat. Amennyiben a fenti155805742 -es azonosító számú eladó családi ház, vagy bármely kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Közlekedő
3.5m²
Fürdőszoba
3.5m²
Szoba
12.8m²
Szoba
12.6m²
Szoba
28m²
Wc
1m²
Kamra
1.8m²
Közlekedő
8m²
Előszoba
2.9m²
Konyha
10.7m²
Szoba
21m²

Elhelyezkedés

Tiszaföldvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6676767


+36 20

Ingatlannet kód: NET6676767


Az általad megtekintett eladó tiszaföldvári családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 134 m², míg a hozzá tartozó teleké 312 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 39,5 millió Ft, négyzetméter ára 294 776 Ft, ami a tiszaföldvári átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant Patkó István referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6676767. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszaföldvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.