star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tatabánya, Felsőgalla

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 934 m²

    telek

Vételár:

26,5 millió Ft

Eladó ház Tatabánya, Felsőgalla

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 934 m² telek

  • Eladó ház Tatabánya, Felsőgalla

  • 55m²


Ár:

26 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1950
Szobák száma
2
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Tatabánya kertes házas övezetében , Felsőgallán eladó 2 szobás ház, igazán rendkívüli áron!
Az 55 nm-es,(plusz veranda) felújítandó állapotú ház egy hatalmas, 1934 nm-es telken helyezkedik el, a telken van egy másik ingatlan is, így a kert további részét szolgalmi jogos úton lehet megközelíteni. Ily módon egy olyan kertrészbe jutunk ami külön is megközelíthető, tehát akár továbbértékesítésre is alkalmas lehet.
Az ingatlanban két tágas szoba és egy fürdőszoba található, külön mellékhelyiséggel.
A fűtést gázkonvektorok biztosítják, a hideg téli napokon sem kell aggódni a kellemes hőmérséklet miatt. Az ingatlan lokációja jó, könnyen elérhető az összes fontosabb közintézmény, bolt és szolgáltatás. Az autóval közlekedőknek sem kell aggódniuk, hiszen a közelben találhatóak a fontosabb útvonalak, így akár Budapest is könnyen megközelíthető. A tömegközlekedési lehetőségek is kiválóak, a buszmegálló mindössze fél perc sétára található.
A környék biztonságos. A nagy telek lehetőséget ad a kertészkedésre és a szabadidős tevékenységekre is.
Ha felkeltette az érdeklődését ez az ingatlan, ne habozzon , hívjon bizalommal!!!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Fürdőszoba
10m²
Konyha
12m²
Szoba
14m²
Szoba
16m²

Elhelyezkedés

Tatabánya, Felsőgalla


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6694224


+36 70

Ingatlannet kód: NET6694224


Az általad megtekintett eladó Tatabánya, felsőgallai családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 934 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 26,5 millió Ft, négyzetméter ára 481 818 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bognár Zsuzsanna referens a Szabó Attila irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6694224. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya, Felsőgalla ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.