star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tata

  • 120 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 160 m²

    telek

Vételár:

69,5 millió Ft

Eladó ház Tata

  • 120 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 160 m² telek

  • Eladó ház Tata

  • 120m²


Ár:

69 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
5
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Tatai Öreg-tó közvetlen közelében eladó sorház!

Tata közkedvelt részén, az Öreg-tótól 1 percnyi sétával megközelíthető, fákkal körülölelt részen, sorház eladó.

Az ingatlan 120 nm-es alapterületű, 1980-as években épült, szigetelt sorház, tetőszerkezetét 2012-ben cserélték. Az utcafronti nyílászárókat modern, 2 rétegű műanyag nyílászárókra cserélték. Az alsó szinten előtér, tágas nappali, étkező, konyha, kamra és egy zuhanyzó található. Az étkezőből kilépve tágas, fedett terasz fogad minket, mely az év bármely szakában, kiváló lehetőséget biztosít a pihenésre valamint családi, baráti összejövetelek kiváló helyszíne is lehet. Az emeleten 3 tágas szoba, 1 félszoba és 1 fürdőszoba található, az erkély 2 szobából is megközelíthető. Az ingatlan alatt pince, garázs és egy kis műhely is helyet kapott. A fűtésről gázkazán gondoskodik, a melegvizet villanybojler biztosítja.

Ajánlom mindenkinek, akinek fontos a természetközeli, de mégis központi elhelyezkedés, nagycsaládos és befektető számára is ideális választás lehet!

Ingyenes hitelügyintézéssel több bank ajánlatából, az újonnan kihirdetett állami támogatásokról naprakész információkkal és teljes körű lebonyolítással, jogi háttérrel biztosítja irodánk a vásárlást.

Amennyiben a tatai Öreg- tóhoz közeli ingatlant keres, hívjon bizalommal és tekintsük meg együtt! +36 30 101 4930


Elhelyezkedés

Tata


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6716813


+36 30

Ingatlannet kód: NET6716813


Az általad megtekintett eladó tatai sorház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A sorházról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 160 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. A sorház ára 69,5 millió Ft, négyzetméter ára 579 167 Ft, ami a tatai átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Farkas Judit referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6716813. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tata ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.