star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tata

  • 160 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 615 m²

    telek

Vételár:

88 millió Ft

Eladó ház Tata

  • 160 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 615 m² telek

  • Eladó ház Tata

  • 160m²


Ár:

88 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Öreg Tóhoz közel, kettő generációs otthon!Kertváros kedvelt utcájában, 2 szintes, 160 nm-es ikerház baloldali egysége, 615 nm telekkel eladó!Az ingatlan jellemzői:- a lakóház földszinti része 1960-as évek elején épült, hagyományos építési móddal, tégla falazattal, majd 1989-ben bővítették és beépítették a tetőteret. - 160 nm hasznos alapterület (földszint: 90 nm, tetőtér: 70 nm),összesen 5 szoba (4 háló + nappali)- Kettő generációnak kiválóan alkalmas a kialakítása, a szintek belső lépcsőn vannak összeköttetésben, de a földszinten akár teljesen elkülöníthetőek a lakórészek bejáratai. A földszinten: előszoba-lépcsőtér, előtér, 2 hálószoba, étkező, konyha, kamra, külön fürdő és wc helyiségek találhatóak. A kazánház, az udvar felöl, külön bejáraton közelíthető meg. Tetőtér: közlekedő, nappali-étkező, 2 hálószoba, konyha, kamra és szintén külön fürdő és wc helyiségekbőláll. - összközműves ingatlan (korábban gáz kazán üzemelt, de leszerelték, jelenleg vegyestüzelésű kazán biztosítja a központi fűtést)- a telken taláható, egy 32 nm-es, szerelőaknás, önálló garázs és a hátsó udvari részen kamra, ól, tároló melléképületek.- a telek 615 nm, részben fűvesített, beton térkővel burkolt, rendezett, minden irányból kerítéssel határoltAmennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérdései merültek fel, keressen bizalommal.


Elhelyezkedés

Tata, Gábor Áron utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6702636


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6702636

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó tatai (Gábor Áron utca) ikerház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 615 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: parkolóház. Az ikerház ára 88 millió Ft, négyzetméter ára 550 000 Ft, ami a tatai átlaghoz képest 35%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Chmelovics Attila referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6702636. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tata ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.