star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tárnok

  • 132 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 340 m²

    telek

Vételár:

45 millió Ft

Eladó ház Tárnok

  • 132 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 340 m² telek

  • Eladó ház Tárnok

  • 132m²


Ár:

45 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1984
Szobák száma
4
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Kiváló lehetőség NAGY CSALÁDOSOKNAK Tárnokon! DUPLAKOMFORT! AZONNAL KÖLTÖZHETŐ! TEHERMENTES! FIX ÁR!
Budapest közelében CSOK-ra alkalmas 4 szobás, 2 fürdőszobás,100 nm-es, emeletes,kertes ikerházfél eladó, mely további 2 szobával bővíthető. Az ingatlant 2 éve nem lakják, tisztasági festés után költözhető, az új tulajdonos igénye szerint alakítható. A fűtés gázcirkó kazánnal, alternatívaként vegyes tüzelésű kazánnal lehetséges, a meleg vizet villanybojler adja. Külön kiemelhető az emeleti lépcső anyaga és formagazdagsága. Parkolási lehetőség saját garázsban.. Az épülethez a kert felől és az utcafrontról is terasz csatlakozik. A belső tér elrendezése hangulatos otthon kialakítására ad lehetőséget. A tömegközlekedés rendkívül kedvező Budapestre és a másik irányba is. Az ingatlan per és tehermentes. Teljes körű ingatlanközvetítő szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Várjuk megtisztelő hívását akár hétvégén is.


Elhelyezkedés

Tárnok, Akácfa utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6684599


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6684599

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó tárnoki (Akácfa utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 132 m², míg a hozzá tartozó teleké 340 m². További jellemzői: az építés éve 1984, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 45 millió Ft, négyzetméter ára 340 909 Ft, ami a tárnoki átlaghoz képest 33%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fehér Ágnes referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6684599. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tárnok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.