star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tápiógyörgye

  • 110 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 500 m²

    telek

Vételár:

43 millió Ft

Eladó ház Tápiógyörgye

  • 110 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 500 m² telek

  • Eladó ház Tápiógyörgye

  • 110m²


Ár:

43 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Az ingatlan jellemzése:
A közel 1500 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett, szépen gondozott. A felépítmények csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. A lakóépület teherhordó szerkezete tégla alapra épített vegyes falazat, fa födémmel, kontyolt nyereg tetővel, cserép fedéssel.
Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel ellátva. Fűtése gáz, konvektor fűtőtestekkel, valamint tömegkályha méretű kandalló; temperáló fűtése klímával biztosított. Hálózati meleg víz ellátása gázbojlerról megoldott. Rézvezetékkel újrafűzött elektromos áram ellátása 1x16A. A kert locsolását fúrt kút szolgálja.
A lakóépületen túl, az udvaron, önálló bejáratokon át megközelíthető egy 40 m2 alapterületű melléképület, a kertben áll egy 15 m2 alapterületű, egy autó parkolását biztosító garázs, továbbá egy 16 m2 alapterületű pince, mely a lakóépület középső traktusa alatt húzódik.
Az ingatlan belterének jellemzése:
A 110 m2 hasznos alapterületű, minden részletében igényesen kialakított és 2020-ban felújított lakótér, a modern vonalvezetés mellett kedves megjelenésű, jól átgondolt tervek alapján átépített, kiváló helyiségelrendezésű és jól élhető élettér, mely minden igényt kielégít. A lakótér helyiségeinek mérete, az egymásból nyíló terek átjárhatósága szellős és tág térérzetet biztosít, valamint a teljes épületkörnyezet, az udvarméret és a tájolás mind-mind remek energiát és otthonérzetet sugároz.
A 40 m2 alapterületű fedett terasz a főbejárat által közvetlen kapcsolódik a nappalihoz, tavasztól-őszig megnövelve így a használati életteret. Az épület középső traktusában került kiépítésre a konyha és étkező, ami a nagy ablakain keresztül természetes fénnyel szépen bederített, világos helyiség. Az épület frontján helyezkednek el a hálószobák, melyek a mély előkert által a csendes pihenést szolgálják annak ellenére, hogy a családi ház a település központjában fekszik.
Az ingatlan finanszírozása:

Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett (amely lehet babaváró hitel is) forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy már meglévő lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához a Falusi CSOK és a CSOK Plusz hitel is igénybe vehető. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.
Az ingatlan környezetének jellemzése:Tápiógyörgye egy közel 3500 lelket számláló kis település Pest megye keleti részén a nagykátai kistérségben, mintegy 80 km távolságra Budapesttől és 35 km távolságra Szolnoktól. A település tömegközlekedés tekintetében a Budapest-Újszász-Szolnok vasútvonalra támaszkodik, közúton pedig a 311-es főút és az M4 autópálya vonzáskörzetében fekszik.

A településen óvoda, általános iskola, zeneiskola és könyvtár áll rendelkezésére az itt élőknek, de az újra megnyitott strandfürdő, tájház, puszta programok a tájvédelmi körzetben, horgásztó, falumúzeum és erdei iskola is vonzó célpontja lehet a helyi lakosoknak és a térségbe kirándulóknak egyaránt.


Elhelyezkedés

Tápiógyörgye


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6680679


Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6680679

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó tápiógyörgyei családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 500 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 43 millió Ft, négyzetméter ára 390 909 Ft, ami a tápiógyörgyei átlaghoz képest 37%-kal magasabb. Az ingatlant Tápióvölgye Ingatlaniroda referens a Tápióvölgye Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6680679. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tápiógyörgye ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.