star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tahitótfalu

  • 65 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 613 m²

    telek

Vételár:

92 millió Ft

Eladó ház Tahitótfalu

  • 65 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 613 m² telek

  • Eladó ház Tahitótfalu

  • 65m²


Ár:

92 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1971
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Lenyűgöző panorámával, egyedi belső terekkel rendelkező, nívós építész tervezte ház eladó Tahitótfalu csendes utcájában.A 70-es években nyaralónak épített, majd családi háznak minősített 65 négyzetméter hasznos alapterületű, két páratlan kilátást nyújtó terasszal rendelkező lépcsőzetes felépítésű háromszintes ingatlan különleges kialakítású belső terekkel rendelkezik. A ház bejáratán a középső szinten elhelyezkedő, az alsó szint nagy belmagasságú nappalijával egy légtéren osztozó előtérbe érkezünk, itt található a konyha és étkező, és szintén ezen a szinten helyezkedik el egy külön bejáratú wc, egy praktikus kialakítású gardrób, valamint egy hatalmas fürdőszoba wc-vel, káddal, zuhanyzóval. A középső szintről lépcső vezet fel a felső szinten található két külön bejáratú páratlan kilátást nyújtó terasszal rendelkező szobához.Az épület az elmúlt években új nyílászárókat és napelemeket kapott, a középső szint teljes felújításra került, sor került a villanyhálózat és a vízcsövek cseréjére, vadonatúj fürdőszoba, gardróbhelyiség és gépesített olasz konyhabútor kapott helyet az ingatlanban, gyönyörű burkolatokkal és lépcsőkkel.A fűtésről gázkazán gondoskodik, további alternatív fűtési lehetőségként az emeleti szobákban hűtő-fűtő klíma áll rendelkezésre, a nappaliban a fűtőtestek mellett gyönyörű antik cserépkályha biztosítja a meleget.Az intim, rendezett kert szintén lépcsőzetes kialakítású, tele zöld növényekkel, virágokkal, pici tóval, tavirózsával, közös sütögetéshez kialakított szintén páratlan kilátást nyújtó külön kerti étkező hellyel.A házhoz tartozik egy fedett autóbeálló, illetve egy kisebb fedetlen is, valamint egy kerti fészer.A ház a főúttól, a buszmegállótól 5 perc sétára helyezkedik el, egy utolsó 50 méterén meredeken emelkedő csendes utca legvégén. A háztól 5-10 perc sétatávolságra könnyen megközelíthető bevásárlási és ügyintézési lehetőség, óvoda, és a Dunapart is elérhető.Jöjjön el, nézze meg, bővebb információért hívjon!

Irányár: 92000000 Ft
Érdeklődni: Gujdár Zsuzsa 30/425-0224 gujdar.zsuzsa@dh.hu

Referencia szám: HZ059133


Elhelyezkedés

Tahitótfalu


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6685743


Az általad megtekintett eladó tahitótfalui családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m², míg a hozzá tartozó teleké 613 m². További jellemzői: az építés éve 1971, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 92 millió Ft, négyzetméter ára 1 415 385 Ft, ami a tahitótfalui átlaghoz képest 51%-kal magasabb. Az ingatlant Gujdár Zsuzsa referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6685743. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tahitótfalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.